×

Default welcome msg!

  Safira

  Nyhet Kampanj

  Armband i stål med valfri gravyr - 19 cm

  537 kr

  • (Ingår)
   (Ingår)
  • +99,00 kr
   +99,00 kr
  Tillverkas unikt för dig!
  1 arbetsdag

  Beskrivning

  Armband av kaptenslänk i stål med gravyrbricka.Längd: 19 cmMått Bricka: 45x9x3 mmMaterial: Stainless Steel 316 LVikt ca: 27 g

  Artikelnummer103-12-10-19-1MaterialKirurgiskt stål 316L
  MärkeSafiraEnhetSt
  Längd19 cmBredd9 mm
  Tjocklek3 mmYtaBlank
  FärgStålVikt27 g
  Material brickaKirurgiskt Stål 316LBredd bricka45 mm
  Höjd bricka9 mmTjocklek Bricka3 mm
  ModellKaptenslänkLeveranstid1 arbetsdag
  Typsnitt GravyrTypsnitt 7

  Postnord

  Vår leveranstid är 1 arbetsdag - Även för smycken med gravyr! Vår leveranstid är unik, vi vill att du som kund ska ha din vara snabbt! Vi behandlar och levererar din order senast följande arbetsdag. Din beställning skickas direkt hem i din brevlåda eller, om försändelsen är för stor eller lite exklusivare, till närmsta ombud. Där kvitteras paketet ut av beställaren mot uppvisande av legitimation. OBS! Eventuell avvikande leveranstid för denna produkten anges nedan: 

  Leveranstid: 1 arbetsdag

  GÄLLER ENBART FÖR GRAVYRSMYCKEN

   

  Känner du dig osäker på att vi ska förstå kan du alltid förtydliga dina önskemål i meddelandefältet i kassan. Om du önskar ett hjärta ingraverat skriver du det som #015 i texten. För samtliga gravyrsmycken gäller det typsnitt och layout som bilden visar. Om du önskar annat typsnitt/layout än bilden är vi inte omöjliga. Läs mer här och beskriv dina önskemål sedan i kassan. Ha i åtanke att ju längre ord/namn som graveras ju mindre blir textens storlek. OBS att inget öppet köp gäller för gravyrsmycken. Inte heller ånger- eller bytesrätt. (Se även Köpvillkor) Har du frågor ang. gravyren är du hjärtligt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

  OBS! Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt.

  Gravering

  Andra har tittat på

  • SNÖ of Sweden Picchu Armband Big Burgundy

   Sale Price: 239 kr

   Rek. pris 399 kr

   Nyhet REA 40%
  • DAM - Armband i silver med valfri gravyr

   661 kr

   Nyhet Kampanj
  • SNÖ of Sweden Monroe Armband Chain Silver/Clear

   349 kr

   Nyhet Kampanj