×

Default welcome msg!

  Guldarmband

  Här hittar du guldarmband. Guldarmband i en ren och stilfull design. Samtliga guldarmband har äkthetsstämplar, som garanterar smyckets äkthet. Hos oss får du snabb och säker leverans och prisgaranti.

  Visar 5 av 5 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Armband i 18k vitguld med valfri gravyr

   1 898 kr

   Nyhet Kampanj
  • Armband Pansar i 18k vitguld med valfri gravyr

   1 998 kr

   Nyhet Kampanj
  • Pansararmband 4,3x2,0 mm 18k guld med gravyr 20 cm

   9 649 kr

   Nyhet Kampanj
  • Pansararmband 3,9x1,8 mm 18k guld med gravyr 20 cm

   8 099 kr

   Nyhet Kampanj
  • Pansararmband 5,1x2,2 mm 18k guld med gravyr 21 cm

   15 698 kr

   Nyhet Kampanj

  Här hittar du guldarmband. Guldarmband i en ren och stilfull design. Samtliga guldarmband har äkthetsstämplar, som garanterar smyckets äkthet. Hos oss får du snabb och säker leverans och prisgaranti.

  Guldarmband är tidlösa och exklusiva

  Det är något särskilt med guld, något trollbindande. Den gyllene och djupa färgen, den fantastiska glansen och exklusiviteten. Älskar du också guld? Här hittar du vårt stora utbud av äkta guldarmband. Samtliga smycken du ser här har en äkthetsstämpel, ett bevis så att du kan se att smycket är tillverkat av äkta guld. Guld är en ädelmetall som kan användas av barn, vuxna, män som kvinnor, en metall som andas lyx. I sortimentet kan du välja bland olika varianter av guldarmband, bland annat tunna kedjor med en liten guldbricka för gravyr och snygga armband med figarolänk. För dig som söker efter doppresenter kan ett guldarmband med barnets namn eller födelsedatum vara fint. Att gravera ett guldarmband är fint särskilt som present. Du kan enkelt anpassa gravyren till personen som ska få smycket. Gillar du modern design? Satsa på ett guldarmband i vitguld. Vitguld är ett vackert material som framstår när man legerar, blandar vanligt guld med bland annat silver och koppar. Ibland får vitguldssmycken även en ytbehandling i palladium eller rhodium, metaller som ingår i platinafamiljen. Detta är ofta hemligheten till den strålande silvervita färg som vitguld har.

  Matcha och mixa

  Armband är ett av de bästa smyckena som finns! Du kan enkelt matcha, mixa och kombinera ditt guldarmband med andra accessoarer och smycken. Var inte rädd för att kombinera silverarmband med guld, kombinationen blir mycket vacker. Med ett guldarmband som bas kan du alltid ge din outfit det där lilla extra, en glittrande länk runt handleden som fångar blickarna. Dessutom känner man sig extra fin när man får bära ädelmetaller.

  Ska du på fest? Varför inte använda ditt guldarmband tillsammans med ett matchande halsband? Vi erbjuder många vackra smycken i äkta guld som kan vara fina att kombinera. Även ringar är vackert att bära på samma hand som du bär ditt armband på. Till vardags kan du klä upp armbandet genom att bära en snygg klocka till det. Vi erbjuder ett stort utbud av både herr- och damklockor – samtliga av högsta kvalitet. Det bästa med att investera i ett äkta guldarmband är att smycket behåller sin kvalitet hela livet. Guld är ett väldigt tåligt och beständigt material som inte behöver någon särskild skötsel. Det går bra att duscha med smycket och att träna med det.

  Exklusiva presenter

  Letar du efter en riktigt fin present att ge till din partner? Oavsett om det är alla hjärtans dag eller om ni snart firar er årsdag, har vi på Safira lämpliga och romantiska gåvor. Våra guldarmband är exempel som skulle passa utmärkt att ge till din älskade vid ett romantiskt tillfälle. Välj ett av våra graverade guldarmband och skriv in ert datum eller något annat, kanske "Jag älskar dig", eller bara "Love". Letar du efter en riktigt speciell present? Kanske har det blivit dags att gå ner på knä? Vi på Safira har ett stort sortiment av underbara förlovnings- och vigselringar. Hos oss kan du hitta något i alla prisklasser och material, även med eller utan stenar. Se till att du har en riktigt vacker presentask när du väl lämnar över den romantiska presenten. Vi har både mindre och större askar som kan vara passande. Har du valt ut dina smycken? Även om du väljer en personlig gravyr kommer vi på Safira förmodligen att leverera dina smycken på bara en dag. Det är nämligen så vi jobbar – snabbt och effektivt. Vi har ju ändå Nordens snabbaste leveranstid. Har du några frågor om våra guldarmband? Hör gärna av dig till oss så kan vi garanterat hjälpa dig. Vi svarar alltid på frågor eller kommer med rådgivning om du skulle vilja. Du når oss enklast via mejl eller telefon. För dig som köper ringar kan det vara bra att läsa igenom vår storleksguide innan du beställer så blir det enklare att hitta rätt storlek.