Varukorgen är tom.

×

Default welcome msg!

  Silverarmband

  I denna kategori hittar du våra Silverarmband för både herr och dam. Att ge bort ett vackert och personligt armband i silver brukar vara väldigt uppskattad. Eller ska du unna dig själv ett vackert Silverarmband? När du köper ditt Silverarmband hos oss levereras det snabbt och säkert.

  Visar 20 av 201 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • HERR - Armband i silver med valfri gravyr

   979 kr

   Nyhet Kampanj
  • DAM / BARN - Armband i silver med valfri gravyr, 18-20 cm

   329 kr

   Nyhet Kampanj
  • DAM - Armband i silver med valfri gravyr

   629 kr

   Nyhet Kampanj
  • Armband Pansarkedja 6x2 mm 925 Sterlingsilver

   398 kr

   Nyhet Kampanj
  • Thomas Sabo, Armband M 17 cm 925 Sterling Silver

   449 kr

   Nyhet Kampanj
  • Thomas Sabo, Armband S 16,0 cm 925 Sterling Silver

   399 kr

   Nyhet Kampanj
  • Pandora Berlockarmband Moments Silver Clasp 925 Sterling Silver

   549 kr

   Nyhet Kampanj
  • Pandora Berlockarmband Moments Silver Heart Clasp 925 Sterling Silver

   549 kr

   Nyhet Kampanj
  • Thomas Sabo, Armband L 19,5 cm 925 Sterling Silver

   499 kr

   Nyhet Kampanj
  • Thomas Sabo, Love Bridge Gravyrarmband Classic 19 cm 925 Sterling Silver

   799 kr

   Nyhet Kampanj
  • Thomas Sabo, Armband Little Secret Classic Black 925 Sterling Silver 20 cm

   399 kr

   Nyhet Kampanj
  • Pandora Armband Sparkling Strand 925 Sterling Silver

   499 kr

   Nyhet Kampanj
  • Armband Ankarkedja 5,2x5,2 mm 925 Sterlingsilver

   449 kr

   Nyhet Kampanj
  • Armband Ankarkedja 4,5x4,5 mm 925 Sterlingsilver

   398 kr

   Nyhet Kampanj

  Visar 20 av 201 produkter

  Sort By:

  Produkter per sida:

  I denna kategori hittar du våra Silverarmband för både herr och dam. Att ge bort ett vackert och personligt armband i silver brukar vara väldigt uppskattad. Eller ska du unna dig själv ett vackert Silverarmband? När du köper ditt Silverarmband hos oss levereras det snabbt och säkert.

  Silverarmband – en vacker detalj

  Halsband, ringar och armband – smycken är något vi på Safira älskar! Här hittar du vårt utbud av vackra silverarmband. Vi erbjuder ett sortiment som är väl utvalt och mycket varierat. Här finns något för alla, oavsett vilket tillfälle det gäller, vilken prisklass du letar efter och om du vill ha något personligt, maskulint, feminint eller mittemellan. För dig som gillar unika och personliga gåvor kan vi rekommendera vårt sortiment av graverade armband i silver, dessa håller högsta kvalitet och kan alltså fås med en personlig text. Andra smycken som också är fina och personliga är våra figurer i silver, dessa hängen fäster du på ett halsband. Vi erbjuder figurer som hjärtan, änglar, kors och fjärilar. När du vill ge din outfit det där lilla extra, är ett silverarmband perfekt! Det är lagom diskret men blänker till ibland och kan även se väldigt snyggt ut tillsammans med en klocka. Silversmycken som armband och ringar brukar ofta vara otroligt uppskattat. Silver är nämligen en ädelmetall som tilltalar nästan alla, guld kan ibland vara lite svårare men känns å andra sidan oerhört exklusivt. Var det guldarmband du letade efter? Vi har ett stort utbud även av denna ädelmetall. Ta en titt och hitta dina favoriter!

  Glittrande, strålande, vackra silver!

  Silver är en ädelmetall vi människor avgudat sedan urminnes tider. Man har bland annat använt silver som valuta, som inredningsprydnader och som smycken. Till och med under Alexander den Stores tid använde man silver, fast då i armén. Under ett viktigt slag mot makedonierna hade Alexanders armé fått sköldar tillverkade i äkta silver. När kriget började och Alexander och sina mannar sprang mot motståndarna, reflekterades solljuset i silversköldarna som rent av bländade motståndararmén.

  Lite kuriosa om silver även om man idag inte använder metallen till sköldar. Silvrets förmåga att reflektera mycket solljus är vad som ger metallen sin vackra lyster. Kanske har du själv kollat på en silverring i solljuset? Den skiner och strålar som en stjärna på en natthimmel. Förutom sin vackra färg och lyster är silver väldigt tåligt. Du kan använda ett silverarmband hela livet utan att det blir särskilt slitet. Om du med åren vill få upp mer lyster och glans är det bara att putsa och polera armbandet med en bomullstrasa.

  Sätt pricken över i:et i din outfit

  Med vårt utbud av silverarmband kan du garanterat hitta ett som känns som du. Vi erbjuder många modeller från vårt eget varumärke men även vackra armband från populära Thomas Sabo. Härifrån hittar du exklusiva silverarmband med fina hängen och detaljer, även textsmycken finns att tillgå. Letar du efter en doppresent? I vårt sortiment av silverarmband kan du hitta vackra armband för barn, vi har bland annat söta smycken med små jordgubbar och fjärilar. Om du letar efter en present som ska passa för ett finare tillfälle som exempelvis bröllop eller jubileum, kan ett vackert silverarmband med en bred kedja tillsammans med en silverring och ett matchande halsband bli en vacker present. Se till att slå in smyckena i utsökta presentaskar, du kan hitta flera vackra förpackningar hos oss. Förutom våra stilrena och klassiska armband i silver kan du även hitta mer dekorativa och detaljrika smycken med fina hängen och cirklar. I tillägg till vanligt silver har vi även lyxiga rhodinerade silversmycken. Rhodium är en metall som ingår i platinafamiljen, den här känd för sin extremt vita, nästan lysande färg. Ett rhodinerat silverarmband upplevs mycket ljusare och mer strålande än vanligt silver, något som kanske vara intressant? När du beställer smycken från Safira kan du lita på att leveransen är både snabb och trygg. Vi har faktiskt Nordens snabbaste leveranstid, endast en arbetsdag. Det måste vi få skryta litegrann med. Lägg även till vår prisgaranti – Sveriges lägsta! Då vet du att du alltid handlar till det lägsta priset hos oss.