×

Default welcome msg!

  Stålarmband

  I denna kategori hittar du våra Stålarmband. Att ge bort ett vackert och personligt armband i stål brukar vara väldigt uppskattad. Eller ska du unna dig själv ett fint Stålarmband? När du köper ditt Stålarmband hos oss levereras det snabbt och säkert.

  Visar 20 av 125 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Armband i stål med valfri gravyr - 21 cm - Guldplätterad

   616 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Armband Lee Steel 20,5 cm

   499 kr

   Nyhet Kampanj
  • SNÖ of Sweden Monroe Armband Chain Silver/Clear

   349 kr

   Nyhet Kampanj
  • SNÖ of Sweden Ellen Armband Single Plain Silver

   199 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Armband Monaco Mini Gold 16-18,5 cm

   199 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Armband Marie Rose Gold

   349 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Armband Pebble Bracelet Gold 16,5-19 cm

   399 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Armband Whisper Bangle Gold 19 cm

   499 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Armband Dandelion Multi Rose Gold 16-18,5 cm

   499 kr

   Nyhet Kampanj
  • Ida Bracelet Steel

   349 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Armband Leaf Steel 16,5-19,5 cm

   Sale Price: 299 kr

   Rek. pris 499 kr

   Nyhet REA 40%
  • Crown Bracelet Gold Black

   199 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Armband Winter Steel 19,5 cm

   399 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Armband Winter Gold 19,5 cm

   399 kr

   Nyhet Kampanj

  Visar 20 av 125 produkter

  Sort By:

  Produkter per sida:

  I denna kategori hittar du våra Stålarmband. Att ge bort ett vackert och personligt armband i stål brukar vara väldigt uppskattad. Eller ska du unna dig själv ett fint Stålarmband? När du köper ditt Stålarmband hos oss levereras det snabbt och säkert.

  Stålarmband – hållbara och stiliga

  Älskar du vackra smycken av hög kvalitet? I så fall kommer du tveklöst att hitta något du gillar i vårt stora utbud av stålarmband. Armband av stål är hållbara, tidlösa och har en tuff känsla. Den silvergrå färgen och stålets blanka yta passar oerhört bra till smycken. Ett stålarmband kan vara både tufft, rockigt, feminint och vackert, allt handlar om designen. I sortimentet av stålarmband kan du välja bland många populära varumärken som Snö of Sweden, Daniel Wellington, Pilgrim och givetvis vårt eget märke Safira. När du vill ge bort en present som både är unik, hållbar, stilig och vacker är våra stålarmband rätt val. Dessa kan bäras en livstid och fortfarande se nya ut. Det stål vi använder till våra mycken är så kallat "kirurgiskt stål", detta stål är rostfritt vilket gör att du inte behöver vara lika rädd om dessa smycken som om exempelvis guld- eller silverarmband. Vi erbjuder möjligheten att gravera vissa av våra stålarmband, ett tips för dig som vill överraska en partner eller liknande. Vi erbjuder både armband i feminin och maskulin stil, exempelvis tjockare och tunnare kedjor. För dig som attraheras mest av guldsmycken men som ändå vill ha stålets egenskaper, kan ett guldpläterat stålarmband vara intressant. Den unika legeringen får en mycket vacker guldfärg som drar mot det grå hållet.

  Stålet och dess fördelar

  Stål har använts till många saker genom tiderna, idag är det faktiskt ett av de viktigaste materialen för konstruktionsbyggen. Men även till smyckestillverkning är stålet populärt. Eftersom kirurgiskt stål både är rostfritt och faktiskt även mycket allergivänligt, kan även de flesta nickelallergiker bära stålarmband utan problem. Andra fördelar med stål är dess hårda egenskaper, metallen är oerhört kraftig och korrosionsbeständig.

  För dig som vill kunna bära ditt smycke bekymmerslöst kan vi varmt rekommendera just stål, men även andra metaller som palladium och titan är extremt hårda och håller hur länge som helst. Vad många gillar med stål är att metallen passar väldigt bra tillsammans med andra material, både liknande metaller som silver men även kontrastrika material som läder eller textil kan vara snyggt. Våga testa dig fram och kombinera diverse smycken för att hitta en stil som passar dig.

  Lyxiga stålsmycken

  Stål kan kännas precis lika exklusivt och lyxigt som exempelvis guld- eller silversmycken men oftast är priset betydligt lägre. I vårt sortiment av vackra stålarmband kan du hitta både stilrena och enkla kedjor men även smycken med berlocker, gnistrande stenar och pärlor. Här finns till och med snygga läderarmband där själva knäppet är gjort av stål – kombinationen är oslagbar! När du vill överraska en vän eller en släkting med ett vackert smycke kan vi rekommendera just stålarmband eftersom de finns i alla tänkbara färger och former och passar till både män och kvinnor. Du kan sortera sökningen om du exempelvis letar efter ett särskilt varumärke, vill förhålla dig till en viss prisklass eller om du har preferenser gällande längd och form. Har du några frågor gällande våra stålsmycken? Hör gärna av dig till Safira, vi svarar på mejl och telefon.

  Handla smycken till bra priser

  Att köpa eleganta och vackra smycken i stål behöver inte vara dyrt. Vi på Safira erbjuder smycken i alla priskategorier och dessutom till det lägsta priset – vi har Sveriges lägsta prisgaranti. Dessutom har vi ofta reducerade priser på bland annat stålarmband och för att se alla våra reafynd kan du kolla vår Outlet, här samlar vi ständigt nya och vackra smycken till ett reducerat pris. Kolla gärna igenom hela vårt sortiment av stålarmband, här har vi samlat hur många olika stilar som helst. Du kan enkelt hitta något till både pojkvännen eller flickvännen, mamma eller pappa och givetvis till vännerna. Bli inspirerad och få idéer till hur du kan styla din outfit med våra smycken!