×

Default welcome msg!

  Safira

  Nyhet Kampanj

  DAM - Armband i silver med valfri gravyr, 18 cm

  864 kr

  Slutsåld

  Beskrivning

  DAM - Armband i 925 Sterling Silver som kan graveras på 2 sidor. (ej insida) Armbandet är Rhodium-plätterat för att få en fin yta.Längd: 18 cmBredd: 6,0 mmTjocklek: 3,7 mmMaterial: 925 Sterling Silver

  Artikelnummer1-12-10-18-2Material925 sterling silver
  MärkeSafiraEnhetSt
  Längd18 cmBredd6 mm
  Tjocklek3,7 mmYtaRhodium-Pl
  FärgSilverLeveranstid1 arbetsdag
  Typsnitt GravyrTypsnitt 3

  Postnord

  Vår leveranstid är 1 arbetsdag - Även för smycken med gravyr! Vår leveranstid är unik, vi vill att du som kund ska ha din vara snabbt! Vi behandlar och levererar din order senast följande arbetsdag. Din beställning skickas direkt hem i din brevlåda eller, om försändelsen är för stor eller lite exklusivare, till närmsta ombud. Där kvitteras paketet ut av beställaren mot uppvisande av legitimation. OBS! Eventuell avvikande leveranstid för denna produkten anges nedan: 

  Leveranstid: 1 arbetsdag

  GÄLLER ENBART FÖR GRAVYRSMYCKEN

   

  Känner du dig osäker på att vi ska förstå kan du alltid förtydliga dina önskemål i meddelandefältet i kassan. Om du önskar ett hjärta ingraverat skriver du det som #015 i texten. För samtliga gravyrsmycken gäller det typsnitt och layout som bilden visar. Om du önskar annat typsnitt/layout än bilden är vi inte omöjliga. Läs mer här och beskriv dina önskemål sedan i kassan. Ha i åtanke att ju längre ord/namn som graveras ju mindre blir textens storlek. OBS att inget öppet köp gäller för gravyrsmycken. Inte heller ånger- eller bytesrätt. (Se även Köpvillkor) Har du frågor ang. gravyren är du hjärtligt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

  OBS! Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt.

  Gravering

  Andra har tittat på

  • Armband i stål med valfri gravyr - 19 cm

   537 kr

   Nyhet Kampanj
  • BARN - Armband i silver med valfri gravyr

   429 kr

   Nyhet Kampanj
  • Armband för barn med blå fjärilar i 925 Sterling Silver

   199 kr

   Nyhet Kampanj
  • Armband för barn med vita fjärilar i 925 Sterling Silver

   199 kr

   Nyhet Kampanj
  • DAM - Armband i silver med valfri gravyr

   661 kr

   Nyhet Kampanj
  • Design-Armband 20 cm i 925 Sterling Silver

   549 kr

   Nyhet Kampanj