×

Default welcome msg!


  Förlovningsringar Platina

  Visar 20 av 85 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  Visar 20 av 85 produkter

  Sort By:

  Produkter per sida:

  Lyxiga förlovningsringar i platina

  Det är något otroligt lyxigt och kungligt över platina. Platina är faktiskt det mest exklusiva materialet av alla basmetaller, så att det känns lyxigt är inte särskilt konstigt. För dig som letar efter förlovningsringar vill du säkert ha något unikt, vackert, hållbart och speciellt. Något som passar er två. Vi erbjuder ett stort sortiment av vackra förlovningsringar i platina, både i tidlös och enkel design men även mönstrade, tunna, breda och frostade ringar. Kolla gärna in vårt sortiment av förlovningsringar i silver eller vitguld för att få en känsla för skillnaden. En av de tydliga skillnaderna är såklart att förlovningsringar i platina är otroligt hållbara och värdefulla. Visste du exempelvis att platina är hela 30 gånger mer ovanligt än guld?

  Rent, skimrande och magiskt

  Förlovningen är en av livets mest fantastiska dagar. Det är en dag i kärlekens tecken då du och din älskade bestämmer er för att älska varandra för evigt. Era förlovningsringar är som ett bevis på denna dag och något ni kommer bära med er resten av livet. Att kvalitet och hållbarhet är viktigt råder det alltså inga tvivel om. Just ringar i platina är ett väldigt bra material för just förlovningsringar eftersom materialet är väldigt hållbart. Samtidigt har ädelmetallen en unik glans, en nästan vit ton som känns silvrig men ändå ljusare. Likt en stjärna kommer era ringar att skina. Vill du överraska din partner med matchande smycken? Varför inte ge bort både förlovningsring och ett matchande halsband? Vi erbjuder halsband i både silver, guld och med äkta pärlor och zirkoner. Kolla in alla våra halsband här.

  Exklusiva ringar

  Förlovningsringar är kanske det viktigaste smycket (bortsett från vigselringen), det är något som du och din partner kommer att ha gemensamt. Även om förlovningsringar i platina i regel är dyrare än alla andra material, får du också vad du betalar för.

  Platina är det absolut hårdaste materialet bland alla ädelmetaller, något som gör att ringarna bevarar sin form och kvalitet även efter 50 år. Dessutom bryts platina endast på ett fåtal platser i världen, något som gör materialet oerhört speciellt och unikt. Du kan utan problem kombinera en förlovningsring i platina med en vigselring i ett annat material. Kolla gärna in våra vigselringar för att få en idé om vilka möjligheter och kombinationer som finns. För dig som söker ett lyxigare alternativ på förlovningsringar är platina ett utmärkt val. Densiteten i materialet är oerhört hög. För att ge ett exempel kan man säga att platina väger cirka 60 % mer än 14 karats guld.

  Allergisk? Inga problem

  Något som man kanske inte tänker på särskilt ofta är att många faktiskt är allergiska mot metaller. Detta kan såklart skapa stora problem vid just förlovning eller vigsel. Om du själv eller din partner är allergisk mot metaller kan dock en förlovningsring i platina vara räddningen. Eftersom platina är så oerhört rent och nästan inte innehåller någon annan metall, brukar även allergiker kunna använda materialet utan problem.

  Patina och platina

  Att platina håller högsta kvalitet är ett faktum och även något som gör förlovningsringar i detta material till ett mycket smart val. Men precis som andra ädelmetaller behöver även platina skötsel för att bevara sin skimrande glans. En platinaring som inte sköts om kallas snart för patina, något som många gillar. Patina är egentligen ett slags slitage på platina, något som ger ringen en matt yta. Om du ändå vill ha din ring glansig och i ett nytt utseende kan du snabbt få bort patina genom att torka av ringen med en mjuk trasa som du doppar i varmt vatten och lite såpa. Vi på Safira hoppas att du ska hitta vackra förlovningsringar i platina som passar dig och din partner perfekt. För att ni ska få det bästa priset på marknaden erbjuder vi Sveriges lägsta prisgaranti. Beställ idag så får du ringarna inom kort!