×

Default welcome msg!


  Förlovningsringar Titan

  Förlovningsringar i Titan har en vacker grå färg och är helt fritt från allergiframkallande ämnen. Titanringar är lätta på fingret och hård på ytan. Våra billiga titanringar har hög kvalité, prisgaranti och snabb leveranstid. När du köper din Förlovningsring i Titan hos oss bjuder vi på invändig gravyr.

  Visar 20 av 165 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Förlovningsring i Titan, kupad 6 mm

   537 kr

   Nyhet Kampanj
  • Förlovningsring i Titan, kupad 5 mm

   537 kr

   Nyhet Kampanj
  • Förlovningsring i Titan matt, rak 8 mm

   752 kr

   Nyhet Kampanj
  • Förlovningsring i Titan, 6 mm rak

   644 kr

   Nyhet Kampanj

  Visar 20 av 165 produkter

  Sort By:

  Produkter per sida:

  Förlovningsringar i Titan har en vacker grå färg och är helt fritt från allergiframkallande ämnen. Titanringar är lätta på fingret och hård på ytan. Våra billiga titanringar har hög kvalité, prisgaranti och snabb leveranstid. När du köper din Förlovningsring i Titan hos oss bjuder vi på invändig gravyr.

  Förlovningsringar i titan – högsta hållbarhet

  Elegans, glans, hållbarhet och design – förlovningsringar i titan är ett utmärkt alternativ till ringar i silver, stål och vitguld. Titan är känt för att vara extremt tåligt och hårt samtidigt som materialet faktiskt är väldigt lätt. Känslan av en titanring på fingret är alltså bekväm och lätt, samtidigt som ringen behåller sin kvalitet år efter år. För dig som letar efter prisvärda, vackra och unika ringar inför förlovningen kan vi varmt rekommendera just titan. Den grå färgen känns modern och tidlös på samma gång samtidigt som materialet går väl ihop med både diamanter och stenar samt mönster. I vårt sortiment av förlovningsringar i titan kan du välja bland många variationer, bland annat ringar i både titan och guld, släta, mönstrade och frostade ringar samt glansiga ringar.

  Många fördelar med titan

  Om du vill ha en förlovningsring som verkligen håller sin kvalitet hela livet, är titan ett lämpligt material. Dessutom kan även den mest metallallergiske personen bära titanringar då materialet helt saknar allergiframkallande ämnen. Den stålgrå färgen i titan passar dessutom utmärkt till både vitguld, platina och silver som tillsammans bildar en vacker och diskret kontrast. Få gärna mer inspiration genom att ta en titt bland våra vigselringar som du hittar här. Genom att kolla in våra olika varianter kan du få en känsla för vad titanringar passar bäst till. Kom ihåg att allt är en smaksak och det finns inga rätt eller fel när det kommer till kombinationer. Att satsa på en prisvärd förlovningsring i titan lämnar dessutom ett större utrymme att lägga mer pengar på en vigselring.

  Gör era förlovningsringar personliga

  När du beställer förlovningsringar i titan från oss på Safira får du dessutom välja en personlig gravyr. Vi bjuder på gravyren! Gravyren i förlovningsringar är vad som verkligen gör de unika. Ofta skriver man sin partners namn i ringen samt förlovningsdatumet, men du kan även skriva andra saker. Det kan exempelvis bli vackert att gravera något i stil med ”Din för alltid” eller något helt personligt, något som bara ni två förstår. Hos oss kan du även beställa andra vackra smycken med personlig gravyr. På hemsidan kan du ta en titt på alla våra gravyrsmycken, här finns både armband, halsband och ID-brickor. Du kan beställa gravyrsmycken i samband med att du beställer dina förlovningsringar. Att ge bort ett annat smycke under förlovningen blir ett vackert minne som blir minst lika speciellt som själva ringarna.

  Vad för sorts förlovningsring bör jag välja?

  Att välja ut förlovningsringar är svårt, samtidigt som det såklart är väldigt roligt. Eftersom ringarna kommer att användas hela livet, i stort sett varje dag, är det bra att både tänka praktiskt och efter tycke. Fundera lite på vad som är bekvämt. Kanske jobbar du i kök? Diskretare och släta ringar har många fördelar eftersom de dels passar till det mesta, samtidigt som de inte riskerar att fastna i saker. Dock ska du såklart välja en förlovningsring i titan som verkligen tilltalar dig rent stilmässigt. Att kunna se ner på din hand under årens gång och känna att ”Yes! Detta var rätt val”, är viktigt. Kolla igenom vårt sortiment av förlovningsringar i titan och kolla även in våra alliansringar i titan för att se om du föredrar förlovningsringar med stenar. De saker du bör ta med i fundering när du väljer förlovningsringar i titan är dels design, form och bredd men även priset. Vad ringen ska kosta är såklart en av de viktigaste parametrarna. Vi på Safira vill göra allt vi kan för att du ska känna att du väljer rätt. Vill du ha råd eller tips? Tveka inte att höra av dig till oss. När du beställer förlovningsringar hos oss får du alltid Sveriges lägsta prisgaranti. Dessutom bjuder vi på frakten om du beställer över 1 000 kronor.