Varukorgen är tom.

×

Default welcome msg!


  Budskapssmycken

  Gör ditt Budskapssmycke unikt och personligt hos oss. Vi har Budskapssmycken med gravyr för alla tillfällen. Du väljer helt själv din personliga text, en text med ett budskap, ett namn eller kanske en hälsning. Shoppa smycken med budskap till riktigt bra priser hos oss!

  Visar 11 av 71 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Thomas Sabo, Berlock Vintage Hand Guld 925 Sterling Silver

   799 kr

   Nyhet Kampanj
  • Thomas Sabo, Berlock Dinosaurie 925 Sterling Silver

   1 199 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k vitguld med valfri gravyr, 18 x 15 mm med blomranka

   1 619 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k vitguld med valfri gravyr, 20 mm

   1 879 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge med ögla och valfri gravyr 18k guld 25x1,3 mm

   4 581 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k vitguld med valfri gravyr, 18 x 15 mm

   1 629 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k vitguld med valfri gravyr, 16 mm facetterad

   1 619 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge, stav "amore" i 925 Sterling Silver, svart

   Sale Price: 99 kr

   Rek. pris 198 kr

   Nyhet -50%
  • Hänge i 18k vitguld med valfri gravyr, 16mm med blomranka

   1 609 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k vitguld med valfri gravyr, 20 mm facetterad

   2 129 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k vitguld med valfri gravyr, 17 x 23 mm

   2 486 kr

   Nyhet Kampanj

  Visar 11 av 71 produkter

  Sort By:

  Produkter per sida:

  Gör ditt Budskapssmycke unikt och personligt hos oss. Vi har Budskapssmycken med gravyr för alla tillfällen. Du väljer helt själv din personliga text, en text med ett budskap, ett namn eller kanske en hälsning. Shoppa smycken med budskap till riktigt bra priser hos oss!

  Budskapssmycken för alla tillfällen

  Här hittar du vårt utbud av vackra budskapssmycken. Ett budskapssmycke är ett smycke som förmedlar ett budskap, det kan vara en kärleksfull hälsning, en påminnelse eller något helt annat. Eftersom det är du som bestämmer gravyren kan ditt budskapssmycke förmedla precis det du vill. Vill du kanske få lite idéer? Kolla i så fall in alla våra gravyrsmycken, här kan du få inspiration från gravyrer och design. Budskapssmycken som du hittar här är tillverkade av äkta guld och silver, gedigna ädelmetaller med karaktär. Samtliga produkter i vårt utbud håller mycket hög kvalitet och tillverkas med precision för att uppnå de krav vi sätter på alla smycken. För de speciella tillfällen när du verkligen vill överraska med något extra fint, något omtänksamt och unikt, är budskapssmycken perfekt! Vi erbjuder många vackra hängen i olika form, exempelvis hjärtan, stilrena stavar, cirklar och armband med en gravyrbricka. Beroende på när du ska ge bort smycket kan du alltså välja form utifrån det. För konfirmation kan exempelvis ett äkta guldkors vara fint att ge bort, exempelvis med budskapet "Hope" eller "Love".

  För romantikern

  För dig som älskar romantiska gåvor och att överraska din partner med fina gåvor, är budskapssmycken också ett bra val. Här kan du till exempel beställa ett vackert halsband med guldhjärta, skriva något rart och sedan förpacka allt i en vacker presentask, kolla in vilka olika varianter vi erbjuder här. Romantiska gåvor är något vi på Safira är experter på. Oavsett om det handlar om alla hjärtans dag eller en förlovning, har vi gåvor för alla tillfällen och i alla prisklasser. För er som ska gifta er kanske en morgongåva kan vara bra att beställa. Varför inte ett budskapssmycke med texten "I love you" eller "Mitt allt", en fin gest som garanterat kommer att uppskattas när ni vaknar som herr och fru.

  För vännen

  Vänner är något av det bästa som finns. Har du också en vän som alltid ställer upp i vått och torrt, som du hittar på roliga och galna saker med? Visa din uppskattning genom att ge bort budskapssmycken. Du kan exempelvis välja ut våra silver- eller guldstavar, dessa är väldigt stilrena och enkla i sitt utförande. Vi på Safira bjuder på en sidas gravyr men du kan lägga till flera sidor mot en avgift. Kanske kan du gravera in "Best friends forever" eller "Du är underbar". Du kan säkert komma på något riktigt smart som passar in på din vän. Kolla gärna in vårt utbud av armband, här kan du också hitta fina smycken som kan passa bra till vänner. Kanske kan ni få varsitt?

  Guld och silver

  Guld och silver är två av världens mest eftertraktade metaller och vi kan verkligen förstå varför. Silver med sitt skinande och sin unika lyster och guldet med sin underbara glans, sin varma och djupa färg och sin exklusivitet, är trollbindande. Här kan du hitta flera vackra budskapssmycken i äkta guld och silver. Vi erbjuder till och med vitguld, en metall som uppstår när man legerar vanligt guld med bland annat koppar och palladium. Gillar du vitguld? I så fall kommer du garanterat att gilla vårt stora sortiment av vitguldsringar! Varför inte matcha en vitguldsring med ett budskapssmycke i samma material? Kom ihåg att kolla upp exakt vilken ringstorlek du har genom att läsa vår smarta storleksguide. Vi säljer även ringmått som du kan testa rent fysiskt, enklare blir det inte! Bland våra budskapssmycken kan du utan problem hitta något som tilltalar dig, vi har både halsband, armband och vackra ringar. Du kan dessutom köpa produkter från olika varumärken, exempelvis Sahara och Thomas Sabo. Söker du gåvor i en särskild prisklass? Sortera sökningen i ett visst prisintervall så blir det lättare att hitta något som passar.