×

Default welcome msg!


  Guld - Armband

  I denna kategori hittar du våra Armband i guld med gravyr. Att ge bort ett vackert och personligt Armband i guld blir alltid väldigt uppskattad. Eller ska du unna dig själv ett exklusivt Armband med din egna personliga text? När du köper ditt graverade Armband i guld hos oss fyller du enkelt i önskad text för gravering - vi bjuder på 1 sida gravyr.

  Visar 4 av 4 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Armband, Figarolänk i 18k guld med valfri gravyr

   1 798 kr

   Nyhet Kampanj
  • Armband, Pansarlänk i 18k guld med valfri gravyr

   1 698 kr

   Nyhet Kampanj
  • Armband i 18k vitguld med valfri gravyr

   1 898 kr

   Nyhet Kampanj
  • Armband Pansar i 18k vitguld med valfri gravyr

   1 998 kr

   Nyhet Kampanj

  I denna kategori hittar du våra Armband i guld med gravyr. Att ge bort ett vackert och personligt Armband i guld blir alltid väldigt uppskattad. Eller ska du unna dig själv ett exklusivt Armband med din egna personliga text? När du köper ditt graverade Armband i guld hos oss fyller du enkelt i önskad text för gravering - vi bjuder på 1 sida gravyr.

  Guld – armband

  Armband är vackra och tidlösa smycken som gillas av både män, kvinnor och barn. En tunn guldlänk runt handleden glittrar fint i solen och matchar även bra tillsammans med en klocka. För dig som är på jakt efter ett nytt armband att bära har vi många vackra guld-armband framför dig. Att bära äkta guld är smart av flera anledningar. Dels för att guld är ett mycket hållbart och tåligt material som utan problem kan användas hela livet utan något större slitage. Dessutom är guld ett mycket exklusivt och lyxigt material som känns fint att bära och som matchar väl med andra ädelmetaller. Vill du jämföra våra guldarmband med våra silverarmband? Ta en titt och se om du hittar något som passar. Vi på Safira vill ge våra kunder chansen att bestämma över designen, åtminstone vissa delar. Det är just därför vi även erbjuder guld-armband med personlig gravyr. Genom att själv få bestämma vad som ska stå på smycket blir det mycket mer personligt och unikt för just dig. Kanske ska du ge bort det i present? Anpassa gravyren så den passar perfekt till personen som ska få armbandet. Namn, datum och peppande ord är populärt och något som ofta blir fint. Vill du få tips på gravyrer? Kolla i så fall in våra gravyrsmycken, här kan du se flera fina ord och idéer på texter du kan gravera.

  En vacker detalj

  Det finns många som gillar smycken och som tycker att de är vackra men som inte själva gillar att bära dem. En anledning brukar ofta vara att ”smyckena känns otympliga” eller obekväma. Våra guld – armband är dock en riktigt bra kompromiss eftersom de är diskreta och lätta att ha runt handleden. Du kommer förmodligen inte ens känna att du har på dig ett armband eftersom de smälter in så fint.

  Ett glänsande smycke och en glittrande länk runt handleden ger din outfit det där lilla extra, ett vackert blickfång och en detalj som intresserar. Något som blir mycket snyggt med just guld är att matcha armbandet tillsammans med andra material, exempelvis färgglada tygarmband under sommaren eller en stilren klocka med svart läderband under hösten. Kombinationerna är många. Våra guld-armband finns att beställa till både dam, herr och barn. Vi erbjuder riktigt fräcka guldarmband med pansar- och figarolänkar, lite tjockare kedjor som verkligen ger smycket en tuff touch. Förutom våra guld-armband med namnbrickor erbjuder vi även mer stilrena och enkla varianter i form av en vacker kedja. Förutom gult guld kan du även beställa trendigt vitguld. Vårt vitguld tillverkas av 18 karat guld, precis som många av våra guldarmband.

  Olika kedjor & länkar

  Har du befintliga berlocker och hängen men ingen kedja som passar? Vi har kedjor och länkar i flera utföranden som passar utmärkt att använda som armband. Kolla in hela vårt utbud av kedjor & länkar och välj bland både moderna kulkedjor och nätta guldkedjor eller hitta något från vårt utbud av ankarlänkar, tjockare kedjor som passar perfekt till killar!

  Personliga smycken

  Med en personlig gravyr till våra guld-armband sätter du en personlig prägel på smycket. Vill du överraska din partner på alla hjärtans dag? I så fall kan vi varmt tipsa om ett äkta guldarmband med ditt och din partners namn ingraverat, hur gulligt? För ännu fler förslag på presenter till alla hjärtans dag kan du kolla in vår särskilda kategori! Vi erbjuder mängder av romantiska smycken till riktigt bra priser. Även ett enkelt guldarmband är uppskattat att ge bort till din älskade, oavsett om det gäller en födelsedag, ett romantiskt tillfälle eller om du helt enkelt vill överraska mitt i vardagen!