×

Default welcome msg!


  Guld - Figurer

  I denna kategori hittar du gravyrsmycken med en lite mer speciell design av olika Figurer. Vi bjuder på 1 sida gravyr. Samtliga smycken bär äkthetsstämplar.

  Visar 2 av 2 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Hänge av 30 mm Kors med valfri gravyr - 18k guld

   1 309 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge, Ängel med gravyr - 18k guld

   1 143 kr

   Nyhet Kampanj

  I denna kategori hittar du gravyrsmycken med en lite mer speciell design av olika Figurer. Vi bjuder på 1 sida gravyr. Samtliga smycken bär äkthetsstämplar.

  Guld – figurer

  Här hittar du vårt sortiment av guld-figurer! Har du kört fast i presentletandet? Att leta rätt på personliga, unika, användbara och fina gåvor är verkligen inte det enklaste. Särskilt inte med tanke på hur många tillfällen ett år har, till exempel födelsedagar, mors- och farsdag, julafton och namnsdagar. För att inte tala om alla hjärtans dag, ja du fattar! Men vi på Safira har gjort det lite lättare att hitta passande gåvor för alla olika tillfällen. Här hittar du vårt utbud av fina guld-figurer. Guld är ett exklusivt och eftertraktat material men som faktiskt inte behöver kosta en förmögenhet. Hos oss kan du köpa äkta guld i 18 karat för ett par hundralappar och ändå få ett mycket välarbetat och vackert smycke. För dig som letar efter presenter och smycken till särskilda tillfällen, erbjuder vi på Safira ett stort utbud av passande gåvor. Vi har samlat kategorierna alla hjärtans dag, mors- och fars dag, konfirmation, student och många fler. Kolla in dessa för att få mer inspiration och för att lättare hitta något som passar.

  Symboler med fina budskap

  Framför dig hittar du vackra guldsymboler i form av bland annat kors och en ängel. Våra symboler i äkta guld förmedlar ett fint budskap, exempelvis tro och hopp. Ett kors kan bäras utan att du är kristen, kanske tror du på något men vet inte riktigt vad? Ett kors kan stå för hoppet, något som alla kan behöva ibland. Välj band äkta guld i 18 karat eller välj det mer annorlunda vitguldet, också i 18 karat. Symbolen ängeln kan stå för olika saker men historiskt sett är änglarna Guds ”hjälpredor”, de skickas ner till jorden i Guds ställe. Det finns olika typer av änglar, till exempel väktare, rådgivare och till och med krigaränglar. Idag pratar man ofta om änglar som en person som betyder mycket för oss, ”han är min ängel” eller liknande.

  Kanske har du en person i din närhet som betyder extra mycket eller som hjälpt dig? Varför inte överraska hen med en vacker guldängel? Få den graverad så att den blir extra personlig. Fler symboliska smycken kan du hitta bland våra silversymboler , också vackra och välarbetade.

  Med eller utan gravyr

  Att gravera ett smycke är kul eftersom du genast gör det mer personligt och unikt. Du kan få alla våra guld-figurer graverade med en valfri text, exempelvis ett namn, ett datum eller ett ord som betyder mycket för dig. Du kan givetvis även välja att beställa dessa smycken utan gravyr, det är helt och hållet en smaksak. Oavsett om du vill ha ett gravyrsmycke eller beställa guld – figurer utan gravyr, kan vi på Safira leverera samtliga smycken oftast inom 1 dag. Har du en fin presentask att ge bort smycket i? Var på den säkra sidan och beställ detta samtidigt som du väljer ut smycke. Vi erbjuder flera snygga och festliga askar i olika storlekar.

  Vitguld, vad är det?

  I vårt utbud av guld-figurer kan du se att vi både erbjuder gult och klassiskt guld men även något som ser ut som silver, det är vitguld. Figurerna i vitguld som du hittar här är också tillverkade av 18 karat guld, precis som det gula guldet. Skillnaden är vad det guldet legerats med (blandats med). Eftersom rent guld består av 24/24 delar finguld finns inget utrymme för något annat material. 18 karat guld innebär dock att man blandar ut resterande delar med exempelvis koppar, silver eller palladium. Vitguld består ofta av silver och palladium. Palladium är en mycket hård metall som ingår i platinafamiljen och som har en fantastiskt silvervit färg. Genom att blanda denna med guldet får man den vitsilvriga färgen. Ytbehandlingen är ofta rhodium som också ingår i platinafamiljen.