Varukorgen är tom.

×

Default welcome msg!


  Guld för henne

  Här hittar du våra favoriter av Gravyrsmycken i guld för henne. Vi har allt från klassiska enkla brickor till stilrena cirklar och stavar. När du handlar Gravyrsmycken i guld för henne hos oss får du prisgaranti och snabb leveranstid.

  Visar 20 av 52 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Hänge av Hjärta med gravyr - 18k guld

   994 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 13 mm

   698 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 16 mm

   1 008 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 13 mm facetterad

   874 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge med valfri gravyr i 18k guld 10x1,5 mm

   842 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k guld med uthugget Hjärta och valfri gravyr, 18 mm

   1 387 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 13mm med blomranka

   877 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge av 30 mm Kors med valfri gravyr - 18k guld

   1 268 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 16 mm facetterad

   1 259 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge med valfri gravyr 18k guld 18x0,5 mm

   1 217 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 13 x 19 mm

   1 642 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge, Ängel med gravyr - 18k guld

   1 143 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 18 mm

   1 217 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 19 x 27 mm

   2 542 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k guld med cz och valfri gravyr, 18 mm

   1 614 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge med valfri gravyr i 9k guld 10x1,5 mm

   628 kr

   Nyhet Kampanj
  • Runt Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 13 mm

   1 342 kr

   Nyhet Kampanj
  • Stav i 18k guld med valfri gravyr, ledad 25x4x4 mm

   3 420 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 20 mm

   1 521 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 18 x 15 mm

   1 163 kr

   Nyhet Kampanj

  Visar 20 av 52 produkter

  Sort By:

  Produkter per sida:

  Här hittar du våra favoriter av Gravyrsmycken i guld för henne. Vi har allt från klassiska enkla brickor till stilrena cirklar och stavar. När du handlar Gravyrsmycken i guld för henne hos oss får du prisgaranti och snabb leveranstid.

  Guld för henne – kvalitetssmycken

  Smycken är perfekta presenter, särskilt när de är tillverkade av äkta guld. Vill du överraska din mamma på morsdag, din flickvän på alla hjärtans dag eller själv unna dig något vackert i vardagen? Här har vi samlat ett stort utbud av guld för henne, vackra och passande smycken som passar tjejer och kvinnor i alla åldrar! Föredrar du silversmycken? Vi har även ett mycket stort sortiment med fina gravyrsmycken i silver som du kan kolla in för att få mer inspiration. I vårt sortiment av guld för henne hittar du även smycken i vitguld, en metall som är lika kvalitativ som äkta guld men som har en mer silvervit färg. Kanske det vara en bra kompromiss mellan guld och silver? När du vill ge bort något finare och mer speciellt än vanligt, exempelvis till en jubilar eller på ett speciellt tillfälle är guld för henne perfekt. Här har vi samlat både gravyrsmycken och vackra hängen. I sortimentet finns både stilrena modeller men även romantiska smycken som kan passa perfekt för er årsdag. Scrolla igenom, hämta idéer och inspiration och hitta dina favoriter redan idag!

  Guld – ett material för livet

  Att guld håller mycket hög kvalitet råder det inga tvivel om. Det råder heller ingen tvekan om att detta gula och blanka material är ett av de mest eftertraktade på hela jorden. Att ge bort ett smycke i äkta guld kommer garanterat att vara uppskattat. Guld är något som kan bäras genom hela livet och som knappt slits. Vi erbjuder fina halsband i 18 karat guld, den högsta guldhalten som oftast används till smycken. Högre guldhalt än så, 24 karat, används nästan aldrig till smycken eftersom de skulle bli för mjuka och lätt utsättas för repor. När du har funnit ett passande smycke i guld för henne som känns perfekt, kan du slå in smycket i en fin presentask.

  Vi erbjuder flertalet varianter och storlekar. Guld är ett mycket unikt material, en ädelmetall som är mycket formbart och mjukt. Av endast 1 gram rent guld kan man få hela 3 m2 om man skulle platta ut det. När man pratar om olika karat pratar man om hur mycket rent guld som finns. 24 karat guld är 100 % rent guld, 18 karat guld är den högsta guldhalt som vanligtvis används till just smyckestillverkning, då innehåller smycket 18/24 delar rent guld. Den resterande delen ersätts med andra metaller, exempelvis koppar, silver och palladium. Genom att blanda guldet med andra metaller kan man skapa nytt guld, bland annat roséguld som oftast legeras med silver, koppar och palladium. Kolla gärna in våra förlovningsringar i roséguld, här kan du garanterat hitta guld för henne som känns unikt och vackert!

  Söta figurer, viktiga brickor och vackra hängen

  I vårt utbud av guld för henne kan du hitta alla tänkbara typer av smycken. Vi har samlat både stilrena halsband men även kreativa guldfigurer som änglar. Dessa kan du få graverade vilket kan vara passande att ge bort till din mamma. För dig som vill ge bort ett kärleksfullt smycke kan du hitta fina guldhjärtan i sortimentet. Dessa finns att tillgå som medicinbrickor, men du kan även välja en helt personlig gravyr som passar för tillfället och personen.

  Smidigare shopping!

  Hos oss på Safira kan du alltid hitta vackra och trendiga guldsmycken. Guld för henne är vår kategori av smakfulla och feminina smycken som passar alla åldrar. När du har hittat ett eller flera smycken som känns tilltalande kan du enkelt lägga din beställning. Vi jobbar stenhårt för att leverera dina produkter så fort som möjligt och tack vare vårt produktiva team brukar vi oftast leverera inom endast 1 dag. Bästa priset får du som vanligt hos oss på grund av vår prisgaranti som också är den lägsta i landet. Happy shopping!