Varukorgen är tom.

×

Default welcome msg!


  Guldhjärtan med gravyr

  Här hittar du våra samlade modeller av Gravyrsmycken i guld av Hjärtan i olika former och storlekar. Ditt personliga Hjärta graveras unikt för din beställning. När du köper Hjärtan i guld med gravyr får du ett unikt smycke med prisgaranti och snabb leveranstid.

  Visar 7 av 7 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Hänge av Hjärta med gravyr - 18k guld

   898 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge av Hjärta med gravyr - 9k guld

   698 kr

   Nyhet Kampanj
  • Eliquis-Hjärta i 18k guld

   2 298 kr

   Nyhet Kampanj
  • Waran-Hjärta i 18k guld

   2 298 kr

   Nyhet Kampanj
  • Xarelto-Hjärta i 18k guld

   2 298 kr

   Nyhet Kampanj
  • Pradaxa-Hjärta i 18k guld

   2 298 kr

   Nyhet Kampanj
  • Diabetes-Hjärta i 18k guld

   2 298 kr

   Nyhet Kampanj

  Här hittar du våra samlade modeller av Gravyrsmycken i guld av Hjärtan i olika former och storlekar. Ditt personliga Hjärta graveras unikt för din beställning. När du köper Hjärtan i guld med gravyr får du ett unikt smycke med prisgaranti och snabb leveranstid.

  Guldhjärtan med gravyr, personligt och vackert

  Hjärtan är vackra och kärleksfulla symboler som passar utmärkt att ge bort som present. Våra guldhjärtan med gravyr är dessutom personliga tack vare att du själv får välja budskap. När du beställer guldsmycken från oss på Safira kan du räkna med högsta kvalitet och design. Du kan även välja om du vill ha 9 karat guld eller kanske 18 karat guld, vi erbjuder bägge. Vill du hellre ha ett silverhjärta? Vi har flera vackra silversymboler som du också kan gravera. Varför inte kolla in vårt sortiment för att se vad du föredrar? Framför dig finns både hjärtan i mindre och större modell samt som medicinbricka eller med namngravyr. Du kan alltid själv välja vilken gravyr du vill ha, men det kan vara bra att få lite inspiration från bilderna i kategorin. Guld är ett vackert och tidlöst material som passar perfekt till både kvinnor, män och barn. Dessutom är guld mycket kvalitativt och håller sig vackert och blankt hela livet. Kanske har du någon gång fått ett guldsmycke från en äldre släkting? Att guldsmycken går i arv är mycket vanligt och en väldigt fin tradition som är värd att hålla levande. När du ger bort ett guldsmycke efter många år kommer nästa person att bära vidare dina minnen, dina livserfarenheter och äventyr. Det är väldigt vackert när man tänker på det.

  Hjärtat – en symbol för kärlek

  Att hjärtat står för kärlek känner de flesta till, därav ”alla hjärtans dag”. Ofta tecknas hjärtan som röda, kärlekens färg, men även guldhjärtan har en symbol. Du har säkert hört uttrycket ”ett hjärta av guld”? Detta innebär ofta en person som ställer upp för dig oavsett vad, som alltid finns där och som är omtänksam, och ofta sätter de även andra människor före sig själva.

  Kanske känner du någon i din närhet som stämmer in på detta? Varför inte visa hur mycket han eller hon betyder för dig genom att ge bort ett äkta guldhjärta? Guldhjärtan med gravyr kommer garanterat att göra personen glad och rörd. Välj en lämplig gravyr också, exempelvis ”Du är mitt allt”, ”Jag älskar dig” eller ”Världens bästa”, du kan säkert komma på en passande gravyr. Är du intresserad av andra symboler och figurer? Kolla gärna in hela vårt sortiment av gravyrsmycken för att se fler. Vi har bland annat symboler av änglar, kors, fyrklöver och fjärilar.

  Vad vill du säga?

  Ett smycke kan verkligen säga mer än 1 000 ord. Särskilt våra guldhjärtan med gravyr. När du har kommit på en gravyr som känns perfekt kan du enkelt beställa guldhjärtat hos oss. Det tar oss oftast inte mer än 1 dag att leverera ditt smycke. Se till att du har en fin ask att överlämna gåvan i. Behöver du en presentförpackning? Vi erbjuder många vackra presentaskar, du hittar dem här. Beroende på vem du ska överraska kan du variera gravyren så den passar. Om du vill ge din pappa något vackert på fars dag kan exempelvis gravyren lyda ”Världens bästa pappa”, ”Du är bäst” eller varför inte ett kort citat eller en mening som betyder något för er två? Kanske en replik från en film? Det finns många sätt att visa uppskattning på.

  Viktiga medicinbrickor i vacker design

  I vårt utbud av guldhjärtan med gravyr har vi inte bara smycken som är dekorativa, vi har även livsviktiga smycken med ett viktigt uppdrag. Våra medicinbrickor kan ges till personer som använder en särskild medicin, exempelvis blodförtunnande. Kanske känner du någon med diabetes? Eller lider du själv av sjukdomen? Våra medicinbrickor kan uppmärksamma din omgivning på ditt tillstånd, något som kan vara avgörande i en oväntad situation. Skulle du exempelvis kollapsa eller svimma kan personer runtomkring genast se vilken medicin du går på eller vad de ska göra för att hjälpa dig. Kom ihåg att du kan välja mellan flera olika typer av medicinbrickor, se till att välja den som stämmer.