Varukorgen är tom.

×

Default welcome msg!


  Guld - Stavar

  I denna kategori hittar du våra Gravyrsmycken i guld av modellen Stavar. Att ge bort en vacker och personlig gåva i guld blir alltid väldigt uppskattad. Eller ska du unna dig själv ett exklusivt smycke med din egna personliga text? När du köper din graverade Stav i guld hos oss fyller du enkelt i önskad text för gravering - vi bjuder på 1 sida gravyr.

  Visar 4 av 4 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Stav med valfri gravyr i 18k Guld 30x7x0,5 mm

   1 257 kr

   Nyhet Kampanj
  • Stav i 18k guld med valfri gravyr, ledad 25x5x5 mm

   3 939 kr

   Nyhet Kampanj
  • Stav i 18k guld med valfri gravyr, ledad 25x4x4 mm

   3 479 kr

   Nyhet Kampanj
  • Stav i 18k guld med valfri gravyr, 25x5x5 mm

   3 489 kr

   Nyhet Kampanj

  I denna kategori hittar du våra Gravyrsmycken i guld av modellen Stavar. Att ge bort en vacker och personlig gåva i guld blir alltid väldigt uppskattad. Eller ska du unna dig själv ett exklusivt smycke med din egna personliga text? När du köper din graverade Stav i guld hos oss fyller du enkelt i önskad text för gravering - vi bjuder på 1 sida gravyr.

  Guld – stavar

  Våra guld-stavar är omåttligt populära och mycket trendiga just nu. En av anledningarna till detta kan bero på att stavarna känns mycket stilrena i sin design och passar till alla olika stilar och kläder. Dessutom är det möjligt att gravera flera sidor av våra stavar, en stor fördel när du vill göra dina smycken mer personliga. För dig som vill ge bort en gåva som känns lite finare, lite mer exklusiv och lite unikare, är våra guld-stavar ett utmärkt val. Dessa passar minst lika bra till killar som till tjejer och fungerar för alla åldrar och tillfällen. Attraheras du mer av silver än guld? Vi erbjuder även fina silver-stavar i vårt utbud! Eftersom alla har olika förutsättningar när det kommer till budgeten erbjuder vi på Safira äkta guldsmycken i flera priskategorier. För att snabbare hitta vackra guld-stavar i ett pris som känns bra för dig, kan du snabbt filtrera sökningen – antingen efter högsta till lägsta pris, tvärtom eller att ange vilken priskategori du vill kolla in. Smidigt och enkelt, precis som det ska vara!

  Guld – en exklusiv metall

  Guld har alltid varit en av de mest eftertraktade ädelmetallerna på jorden. Så länge som vi människor haft civilisationer har guld alltid funnits med i bilden. Ofta användes guld som betalningsmedel men också för att tillverka smycken med. Genom tiderna har guld även använts till möbelutsmyckningar och till och med på stora byggnadsverk. Du vet de enorma pyramiderna i Egypten? För tusentals år sedan var topparna prydda med rent guld. Guldsmycken är något som många gillar. En av anledningarna är att guld först och främst är mycket vackert med sin gyllene gula färg, glans och lyster. Dessutom känns guld exklusivt och lyxigt, vilket det också är.

  På jorden finns det inte särskilt mycket guld och det är just därför metallen blivit så omåttligt eftertraktad. Guld är dessutom ett hållbart material som du med fördel bär hela livet och som ofta även får gå i arv.

  Presentidéer

  Om du vill ge bort ett smycke till någon du tycker om kan vi varmt rekommendera just guld-stavar. Anledningen är att du kan göra dessa personliga med din egen gravyr. Dessutom är den stilrena designen tilltalande för de flesta. Med en egen gravyr kan du både skriva in ett betydande budskap, ett peppande ord, ett namn, datum eller namnet på stad – möjligheterna är oändliga! Få lite inspiration och idéer genom att kolla in hela vårt utbud av gravyrsmycken. När du beställer guld-stavar hos oss på Safira bjuder vi på en sidas gravyr. Du kan givetvis även lägga till gravyr på smyckets andra sidor om du skulle vilja, detta kostar extra men kan bli mycket vackert. Om ni är flera syskon i familjen kan ni överraska era föräldrar med guld-stavar. Gravera in barnens namn på vardera sida och ge bort smycket i en vacker presentask. Detta är en present som garanterat kommer att uppskattas. Välj mellan flera fina askar i olika storlekar för att hitta något som passar perfekt till de guld-stavar du valt ut.

  Handla tryggare hos oss

  Att handla smycken på nätet kanske först låter lite riskabelt eller läskigt. Dock har du inget att oroa dig för. Vi på Safira erbjuder alltid trygga köp och med vår prisgaranti (den lägsta i Sverige) kan du dessutom vara säker på att du alltid handlar till det bästa priset hos oss. Vill du ha tips, råd eller svar på dina frågor? Du är alltid välkommen att kontakta vår trevliga och kunniga kundsupport som gärna hjälper dig reda ut diverse frågetecken. Vi vet att det kan vara otåligt och jobbigt att vänta på smyckesleveranser, men du behöver knappast bita på naglarna. I nästan alla fall levererar vi beställningarna inom 1 dag. Till och med om du vill ha personlig gravyr!