×

Default welcome msg!


  Halsband med gravyr

  Handla Halsband med gravyr till fantastiska priser. Förmedla ett fint budskap eller bär med dig namnen på dina när och kära. Helt enkelt, gör ditt smycke unikt och personligt med en gravering hos oss. Vi har Halsband med gravyr för alla tillfällen.

  Visar 20 av 164 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Halsband Ängel med gravyr - silver

   269 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge av 19 mm Hjärta med valfri gravyr - 925 Silver

   269 kr

   Nyhet Kampanj
  • ID-Bricka med valfri gravyr 925 Silver, 19x27 mm

   179 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge med valfri gravyr i 925 Silver 10x1,5 mm

   198 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge med ögla och valfri gravyr 925 Silver 18x1,5 mm

   329 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge med valfri gravyr i 925 Silver 18x1,5 mm

   329 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 925 Silver med valfri gravyr, 13 mm

   209 kr

   Nyhet Kampanj
  • ID-Bricka med valfri gravyr 925 Silver, 17x23 mm

   159 kr

   Nyhet Kampanj
  • Bricka i 925 Sterling Silver med valfri gravyr, 19x27 mm

   289 kr

   Nyhet Kampanj
  • ID-Bricka med valfri gravyr 925 Silver, 13x19 mm

   139 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hjärta i 925 Silver med valfri gravyr, 18 mm

   239 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 925 Silver med uthugget Hjärta och valfri gravyr, 18 mm

   289 kr

   Nyhet Kampanj
  • ID-Bricka med valfri gravyr 925 Silver, 16x22 mm

   299 kr

   Nyhet Kampanj
  • Stav i silver med gravyr, ledad 28x6x2 mm

   299 kr

   Nyhet Kampanj
  • Fyrstav med valfri gravyr i 925 Silver 35x5x5 mm

   559 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge av Hjärta med gravyr - 18k guld

   1 019 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge med valfri gravyr i 925 Silver 18x3 mm

   429 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge av Kors med valfri gravyr - silver

   259 kr

   Nyhet Kampanj
  • 2-delad Pusselbit i silver med gravyr

   299 kr

   Nyhet Kampanj
  • ID-Bricka med valfri gravyr - 18k guld, 16x22 mm

   1 299 kr

   Nyhet Kampanj

  Visar 20 av 164 produkter

  Sort By:

  Produkter per sida:

  Handla Halsband med gravyr till fantastiska priser. Förmedla ett fint budskap eller bär med dig namnen på dina när och kära. Helt enkelt, gör ditt smycke unikt och personligt med en gravering hos oss. Vi har Halsband med gravyr för alla tillfällen.

  Halsband med gravyr – något för alla

  Halsband, en av de kanske mest populära smyckestyperna. Våra halsband med gravyr är vackra, tidlösa, klassiska och moderna – det finns flera varianter att välja bland! När du själv väljer gravyren får du mer att säga till om, du får ha ett finger med i designspelet. Halsband är smycken som använts i tusentals år, givetvis har de sett olika ut genom åren, men det är ändå något som alltid funnits med. Att bära något runt halsen känns fint, som ett slags skydd och något du bär nära hjärtat. Samtidigt är det vackert. Även armband, ringar och örhängen är vanliga smyckestyper och ofta bärs de olika smyckena tillsammans. Våra halsband med gravyr känns personliga och stilrena och du kan välja bland flera material, vi erbjuder guld, silver och stål. Genom att skriva ett personligt meddelande, ett namn eller ett datum, kan du göra halsbandet mer personligt, ge det mer karaktär. Vi på Safira hoppas att du också ska kunna hitta ett vackert halsband som tilltalar dig och din individuella smak. När du beställer ditt halsband från oss bjuder vi på en sidas gravyr. Det går även bra att lägga till flera sidor med gravyr, det kostar då en avgift som du kan se genom att trycka dig vidare in till respektive smycke. Behöver du idéer och förslag på gravyren? Kolla in våra gravyrsmycken för att få inspiration.

  Figurer, stavar och cirklar

  Våra gravyrhalsband finns i mängder av former och storlekar. Här kan du bland annat hitta både silverstavar, ID-brickor, viktiga medicinbrickor och läckra cirklar i både guld och silver. En del av våra smycken har till och med en kombination av ädelmetaller, exempelvis en silvercirkel med en guldsymbol.

  Vi erbjuder halsband med gravyr som passar för flera tillfällen. En ID-bricka kan exempelvis vara en fin present till dig själv, du graverar då in ditt namn och ditt födelsedatum. Ett halsband med ett hjärta kan passa perfekt när du vill ge bort en mer romantiskt present, exempelvis till din partner. Efter att du valt ut en figur eller form kan du anpassa smycket med gravyren. Genom att sätta dina egna ord på halsbandet blir det perfekt för varje tillfälle. Gillar du mer detaljrika smycken? I sortimentet av halsband med gravyr kan du hitta vackra smycken med dekorativa hängen, exempelvis silverbrickor med en sötvattenspärla eller liknande. Att kombinera olika material ger halsbandet mer liv och karaktär. Titta gärna in alla våra halsband för att vara säker på att du inte missar något du gillar.

  Halsband med gravyr – namnsmycken som betyder något

  Att bära ett halsband med sitt eget namn är populärt och faktiskt väldigt fint. Ditt namn symboliserar dig, vem du är. Dessutom har de flesta namn en betydelse, vet du din? Du kan bära ett halsband med ditt namn med stolthet. Även ditt födelsedatum är fint att ha med dig, det symboliserar också vem du är. Kanske hittar du en vacker silver- eller guldbricka i sortimentet? Dessa är perfekta för en namn- och datumgravyr.

  Perfekt för dop, konfirmation och student

  Vi erbjuder ett brett urval av vackra halsband med gravyr och för dig som söker efter smycken till ett särskilt tillfälle, erbjuder vi många passande varianter. För dig som försöker hitta ett riktigt fint halsband till någon som ska konfirmera sig, erbjuder vi vackra hängen med kors. Dessa kan du gravera med exempelvis namn och datum eller ”Hope”. För dig som ska iväg på dop brukar symboler som fyrklöver vara uppskattat. Dessa symboliserar bland annat tur och lycka. Oavsett vilket smycke du än bestämmer dig för, kan du räkna med att få din beställning inom kort. Till och med när vi på Safira graverar ett smycke kan vi leverera inom 1 dag. Vi har Nordens snabbaste leveranstid och Sveriges lägsta prisgaranti.