×

Default welcome msg!


  Guldhalsband med gravyr

  Shoppa Halsband med gravyr i Guld till fantastiska priser. Förmedla ett fint budskap eller bär med dig namnen på dina när och kära. Helt enkelt, gör ditt smycke unikt och personligt hos oss. Vi har guldhalsband med gravyr för alla tillfällen.

  Visar 20 av 69 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Hänge av Hjärta med gravyr - 18k guld

   1 019 kr

   Nyhet Kampanj
  • ID-Bricka med valfri gravyr - 18k guld, 16x22 mm

   1 299 kr

   Nyhet Kampanj
  • ID-Bricka med valfri gravyr - 18k guld, 13x19 mm

   1 109 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 13 mm

   719 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 16 mm

   1 039 kr

   Nyhet Kampanj
  • Runt Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 10 mm

   775 kr

   Nyhet Kampanj
  • ID-Bricka med valfri gravyr - 18k guld, 17x23 mm

   1 699 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 13 mm facetterad

   899 kr

   Nyhet Kampanj
  • ID-Bricka med valfri gravyr - 18k guld, 19x27 mm

   2 159 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge med valfri gravyr i 18k guld 10x1,5 mm

   842 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k guld med uthugget Hjärta och valfri gravyr, 18 mm

   1 429 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 13mm med blomranka

   899 kr

   Nyhet Kampanj
  • Stav med valfri gravyr i 18k Guld 30x7x0,5 mm

   1 257 kr

   Nyhet Kampanj
  • Stav i 18k guld med valfri gravyr, ledad 25x5x5 mm

   3 939 kr

   Nyhet Kampanj
  • ID-Bricka med valfri gravyr - 18k guld, 17x23 mm facetterad

   1 889 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge av 30 mm Kors med valfri gravyr - 18k guld

   1 309 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge med valfri gravyr 18k guld 18x0,5 mm

   1 217 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 16 mm facetterad

   1 289 kr

   Nyhet Kampanj
  • ID-Bricka med valfri gravyr - 18k guld, 13x19 mm facetterad

   1 289 kr

   Nyhet Kampanj
  • Hänge i 18k guld med valfri gravyr, 13 x 19 mm

   1 689 kr

   Nyhet Kampanj

  Visar 20 av 69 produkter

  Sort By:

  Produkter per sida:

  Shoppa Halsband med gravyr i Guld till fantastiska priser. Förmedla ett fint budskap eller bär med dig namnen på dina när och kära. Helt enkelt, gör ditt smycke unikt och personligt hos oss. Vi har guldhalsband med gravyr för alla tillfällen.

  Guldhalsband med gravyr – unika smycken

  Guld är trollbindande vackert och har en lyster som blänker i solen. För dig som gillar guldsmycken har vi ett stort utbud av vackra guldhalsband med gravyr. Här kan du välja bland olika former, storlekar och prisklasser – vi har något för alla. Att välja ut en gravyr kan vara svårt, men är samtidigt roligt. Du kan få bra inspiration genom att kolla in vårt utbud av gravyrsmycken. Här kan du inspireras av vackra budskap och fina ord. Guldhalsband är något som klär både kvinnor och män och som aldrig blir omodernt. Ädelmetallen har använts av oss människor i tusentals år och inget tyder på att trenden skulle utgå. När du vill ge bort en present som känns unik och personlig är graverade halsband alltid ett hett tips. Du kan enkelt anpassa våra guldhalsband med gravyr så att de passar perfekt till såväl systern som pappa eller bästisen. Romantiska smycken hittar du också här, vi har flera fina guldhalsband i formen av ett hjärta. Oavsett om du gillar modernt och stilrent eller klassiskt och traditionellt, har vi guldhalsband i alla designer. Våra smycken håller högsta kvalitet och tillverkas av bland annat 18 karat guld, den högsta guldhalten man gör smycken av.

  Guld – en av världens mest eftertraktade metaller

  Guld är en ädelmetall som vi människor älskar. Genom tiderna och tusentals år har guld hittats, både i form av smycken, valuta och som prydnad på byggnader. Förutom att guld i sig är ett mycket vackert material, är det även hållbart och formbart i sin renaste form. De många egenskaperna hos guld har gjort metallen användbar inom många områden, inte bara till smycken.

  Även inom industrin används guld till olika saker och förr fyllde man i tänder med ädelmetallen. Älskar du, precis som oss, guld? I så fall kan du kolla in fantastiska diamantringar i 18 karat guld. Vi erbjuder även andra guldringar och smycken som är värda att kolla in. Även om guld är ett lyxigt och minst sagt exklusivt material, är det faktiskt inte alltid så dyrt. Vi erbjuder bland annat guldhalsband med gravyr som inte alls kostar en förmögenhet. Du kan se vad som finns i olika priser genom att filtrera sökningen utifrån ett visst prisintervall.

  Former och figurer med fin betydelse

  Framför dig kan du hitta guldhalsband med gravyr i mängder av former. Vi har klassiska ID-brickor i stilren design men även hjärtformade hängen som är väldigt vackra. För dig som vill ha något modernt och minimalistiskt kanske våra fyrstavar kan vara något? Dessa ger dessutom utrymme för gravyr på alla sidor. Vi bjuder på en sidas gravyr men du kan lägga till flera sidor mot en avgift. Överraska din partner med en fyrstav i guld och gravera in barnens namn på varsin sida – en fin och omtänksam gest. Detta är även en fin present att ge till sina föräldrar. I vårt utbud av guldhalsband med gravyr kan du hitta fina figurer, exempelvis änglar och cirklar. Våra olika figurer bär på viktiga och fina budskap. Känner du någon som alltid ställer upp för dig oavsett vad? Som alltid sätter andra före sig själv? Ge bort en guldängel för att visa din uppskattning. Även våra guldcirklar kan ha en symbolisk mening. Cirklar sägs stå för odödlighet, detta i och med att de går runt och runt. De kan även betyda ”skydd”, att cirkeln skyddar det som finns innanför. Vi erbjuder andra symboler i ädelmetallen silver, ta gärna en titt för att hitta något som passar. För att du ska få ditt smycke så snabbt som möjligt jobbar vi på Safira effektivt. På endast 1 dag kan du få ditt smycke med personlig gravyr. Funderar du på om du fått det bästa priset? Vi erbjuder Sveriges lägsta prisgaranti!