Varukorgen är tom.

×

Default welcome msg!


  Stålhalsband med gravyr

  Shoppa Halsband med gravyr i Stål till fantastiska priser. Förmedla ett fint budskap eller bär med dig namnen på dina när och kära. Helt enkelt, gör ditt smycke unikt och personligt hos oss. Vi har stålhalsband med gravyr för alla tillfällen.

  Visar 2 av 2 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Kulkedja och Dogtag med egen gravyr i stål, 33x19 mm

   329 kr

   Nyhet Kampanj
  • Kedja och mönstrad Dogtag i stål med gravyr 30x18 mm

   398 kr

   Nyhet Kampanj

  Shoppa Halsband med gravyr i Stål till fantastiska priser. Förmedla ett fint budskap eller bär med dig namnen på dina när och kära. Helt enkelt, gör ditt smycke unikt och personligt hos oss. Vi har stålhalsband med gravyr för alla tillfällen.

  Stålhalsband med gravyr – exklusiva smycken

  Våra stålhalsband med gravyr tillverkas av högsta kvalitet och i en exklusiv och modern design. Den silvergrå färg som stål har känns både modern och tidlös och passar perfekt för såväl kvinnor som män. När du är på jakt efter något unikt och samtidigt modernt, är stålhalsband perfekt. Med en personlig gravyr sätter du din personliga prägel på smycket, något som gör det enkelt att anpassa smycket för varje tillfälle. När du vill kunna bära smycken år efter år utan att vara för orolig över slitage, är stål perfekt. Materialet är känt för sin hårda kvalitet och för att vara mycket beständigt. Jämför gärna våra stålhalsband med gravyr med våra silverhalsband för att få en känsla för nyans- och färgskillnader. Samtliga av våra stålhalsband är tillverkade av så kallat kirurgiskt stål, detta är ett slags rostfri stål som håller mycket hög kvalitet och som inte rostar eller blir missfärgat. Stålet består oftast av en legering, en blandning av järn, kol och krom. Att våra stålsmycken inte riskerar att bli rostiga beror just på kromet. Krom har smarta egenskaper, bland annat gör det att stålet inte rostar men inte heller får repor, något som såklart har stora fördelar när det kommer till just smycken. Det som många gillar med just stål, förutom hållbarhet och utseende, är att materialet är mycket mångsidigt – det passar utmärkt till andra material. I vårt sortiment kan du bland annat hitta stålhalsband med gravyr med både grått stål och roséguldpläterat stål, kombinationen är otroligt smakfull och lyxig. Se mer av våra smycken i roséguld här.

  Lär dig mer om stål

  Att använda stål till smyckestillverkning har stora fördelar, dels eftersom materialet är så pass hållbart och kvalitativt, men också för att stål faktiskt är en väldigt vacker metall.

  Även om materialet på många sätt påminner om silver, är stål gråare och mörkare i sitt utförande. Detta är egenskap som många gillar. Något som blir väldigt vackert är att kombinera stål och silver, nyansskillnaden är liten men ger ändå en kontrast. Stål är ett extremt tåligt material och det är inte för intet som materialet är ett av de viktigaste inom bygg- och industribranschen. Att köpa smycken i stål som våra stålhalsband med gravyr, innebär att du får ett smycke som håller år efter år. Stålets vackra karaktär håller sig även levande även efter lång tid.

  Vacker och varierad design

  I vårt utbud av stålhalsband med gravyr kan du enkelt hitta smycken som passar just dig. Vi har samlat vackra halsband med olika hängen. Här hittar du bland annat hjärtan, kors och dekorativa cirklar. Våra olika figurer har fina betydelser. Visste du exempelvis att en cirkel kan symbolisera skydd och odödlighet? Hjärtat i sin tur brukar förknippas med kärlek, medan korset står för hopp. Oavsett om du betydelserna är viktiga för dig eller inte är våra halsband mycket vackra och passande för flera tillfällen. För dig som vill överraska din partner med romantiska presenter, kan ett stålhalsband med gravyr i form av ett hjärta vara vackert. Skriv något fint som din partner uppskattar eller gravera in ett viktigt datum för er två. I sortimentet kan du även hitta stilrena och tuffa ID-brickor. Dessa har varit trendiga under många år och verkar aldrig gå ur tiden. Dessa graveras vanligtvis med namn och personnummer, men du väljer helt själv vad du vill skriva. Vi på Safira bjuder på en sidas gravyr när du beställer stålhalsband med gravyr hos oss. Du kan även lägga till mer gravyr på smyckets andra sidor, detta görs mot en avgift. När du har hittat det perfekta smycket för just dig är det smidigt att beställa det. Du kan räkna med leverans inom en dag – det är så snabbt vi jobbar. Priset är alltid lägst hos oss, du får nämligen vår prisgaranti, den lägsta i landet.