×

Default welcome msg!


  ID-Brickor Silver

  Köp din ID-Bricka i silver hos Safira. Alla våra ID-Brickor i silver har prisgaranti och snabb leveranstid. ID-Brickor kallas även för Dog Tags. Samtliga ID-Brickor i silver bär äkthetsstämplar. ID-Brickor är även mycket populära gåvor till Dop eller Konfirmation.

  Visar 10 av 10 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • ID-Bricka med valfri gravyr 925 Silver, 19x27 mm

   179 kr

   Nyhet Kampanj
  • ID-Bricka med valfri gravyr 925 Silver, 17x23 mm

   159 kr

   Nyhet Kampanj
  • ID-Bricka med valfri gravyr 925 Silver, 13x19 mm

   139 kr

   Nyhet Kampanj
  • ID-Bricka med valfri gravyr 925 Silver, 16x22 mm

   299 kr

   Nyhet Kampanj
  • ID-Bricka med valfri gravyr - 18k guld, 13x19 mm

   1 109 kr

   Nyhet Kampanj
  • ID-Bricka med valfri gravyr 925 Silver, 19x27 mm facetterad

   309 kr

   Nyhet Kampanj
  • ID-Bricka med valfri gravyr 925 Silver, 37x58 mm

   589 kr

   Nyhet Kampanj
  • ID-Bricka med valfri gravyr 925 Silver, 17x23 mm facetterad

   299 kr

   Nyhet Kampanj
  • ID-Bricka med valfri gravyr 925 Silver, 13x19 mm facetterad

   279 kr

   Nyhet Kampanj
  • Tjock ID-Bricka med valfri gravyr 925 Silver, 37x58 mm

   733 kr

   Nyhet Kampanj

  Köp din ID-Bricka i silver hos Safira. Alla våra ID-Brickor i silver har prisgaranti och snabb leveranstid. ID-Brickor kallas även för Dog Tags. Samtliga ID-Brickor i silver bär äkthetsstämplar. ID-Brickor är även mycket populära gåvor till Dop eller Konfirmation.

  ID-brickor i silver – elegant och unikt

  ID-brickor är unika smycken som funnits länge, redan under 1800-talet använde man den här sortens silverbrickor. Historien bakom brickorna kommer från krig och sorg, men idag är de en stilikon som har många fördelar. Under krig använde soldater ID-brickor som en säkerhet, skulle de stupa i kriget kunde man enklare identifiera vem de var tack vare informationen från deras ID-brickor. Förutom namn och födelsedatum kunde man ofta även prägla in vilken blodgrupp soldaten hade. Skulle han behöva akut medicinsk vård kunde läkare genast se vilken blodgrupp han hade. Idag är det mycket populärt att även civila använder dessa brickor endast på grund av att de är snygga, men det kan även vara smart att bära dessa. För dig som har barn kan det vara väldigt bra att ge dem ID-brickor. Skulle de råka gå vilse kan man se vad de heter och vilka de är, något som gör det lättare att kontakta dig som förälder. I vårt sortiment av ID-brickor kan du hitta vackra och snygga smycken i äkta silver. Föredrar du andra material? Vi erbjuder även brickor i äkta guld och i kirurgiskt stål. Välj mellan brickor i kvadratisk eller rektangulär form, med raka eller rundade hörn. Vi har även klassiska ID-brickor med utstansade hål. Från början var dessa här för att det skulle vara lätt att bryta ID-brickan i två bitar.

  Bär ditt namn med stolthet

  Vårt namn bär mycket av vår personlighet, den vi är. Namnet symboliserar oss och är något som bör bäras med stolthet. Vill du ge dig själv en fin gåva? En ID-bricka med ditt namn, ditt födelsedatum och ditt hemland kan du bära med stolthet. Smycket blir helt personligt för just dig, något som kan kännas fint. Vill du överraska en släkting eller vän? Ge bort en vacker ID-bricka i silver med personens uppgifter, en present som garanterat kommer att uppskattas.

  I utbudet av brickor kan du hitta både enkla och stilrena varianter men även snygga smycken med detaljer som fasetterad kant och liknande. Letade du egentligen efter medicinbrickor? Vi erbjuder flera olika varianter som kan vara användbara om du går på en särskild medicin eller lider av någon sjukdom.

  Ge bort till en vän eller partner

  ID-brickor har länge varit populära presenter och vi förstår varför. Vill du överraska din partner på alla hjärtans dag? Beställ en ID-bricka med ditt namn och dina uppgifter plus en bricka med din partners information. Ge bort brickan med dina uppgifter till din partner och bär din partners bricka. Alla kommer se att ni tillhör varandra. Silver är ett vackert och tidlöst material som passar perfekt till både killar och tjejer. Kom ihåg att ge bort smycket i en fin och vacker presentask. Hos oss på Safira hittar dumånga varianter och storlekar.

  Unik lyster, vacker glans och strålande

  Att beställa ID-brickor i äkta silver är en bra idé. Den vackra ädelmetallen har flera smarta och unika egenskaper. Bland annat reflekteras nästan allt solljus som träffar brickan. Det är en av hemligheterna till varför silver har en så vacker lyster och glans. Silver är dessutom väldigt hållbart, du kan utan problem bära silversmycken hela livet utan att de varken slits eller repas något märkbart. För att få upp glans och lyster efter några års användning kan du putsa av smycket med en bomullstrasa.

  Spara tid – handla hos Safira

  När du väl har hittat en ID-bricka som känns bra kan du beställa den hos oss. Här får du alltid det lägsta priset, vi garanterar det med vår prisgaranti. När du beställt ID-brickor i silver med en personlig gravyr kommer vi kunna leverera den inom 1 dag, rätt snabbt va?! Även om det är brådskande kommer vi alltså ändå hinna gravera in din personliga information och skicka beställningen till dig.