×

Default welcome msg!


  I denna kategori hittar du våra Namnarmband. Att ge bort ett vackert och personligt namnarmband blir alltid väldigt uppskattad. Eller ska du unna dig själv ett vackert armband med namn med din egna personliga text? När du köper Namnarmband hos oss fyller du enkelt i önskad text för gravering - vi bjuder på 1 sida gravyr.

  Visar 14 av 14 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • HERR - Armband i silver med valfri gravyr

   979 kr

   Nyhet Kampanj
  • DAM / BARN - Armband i silver med valfri gravyr, 18-20 cm

   329 kr

   Nyhet Kampanj
  • Armband i Läder med stållås, 22 cm, med gravyr

   321 kr

   Nyhet Kampanj
  • Armband i Läder med stållås, 19 cm, med gravyr

   321 kr

   Nyhet Kampanj
  • DAM - Armband i silver med valfri gravyr

   629 kr

   Nyhet Kampanj
  • Kulkedja och Dogtag med egen gravyr i stål, 33x19 mm

   329 kr

   Nyhet Kampanj
  • Armband i Läder med gravyrplatta, 19 cm

   429 kr

   Nyhet Kampanj
  • Armband i Läder med gravyrplatta, 21 cm

   429 kr

   Nyhet Kampanj
  • Kedja och mönstrad Dogtag i stål med gravyr 30x18 mm

   398 kr

   Nyhet Kampanj
  • DAM - Frostad Armring i stål

   598 kr

   Nyhet Kampanj
  • DAM - Frostad Armring i roséguldpläterat stål

   598 kr

   Nyhet Kampanj
  • Pansararmband 4,3x2,0 mm 18k guld med gravyr 20 cm

   9 649 kr

   Nyhet Kampanj
  • Pansararmband 3,9x1,8 mm 18k guld med gravyr 20 cm

   8 099 kr

   Nyhet Kampanj
  • Pansararmband 5,1x2,2 mm 18k guld med gravyr 21 cm

   15 698 kr

   Nyhet Kampanj

  I denna kategori hittar du våra Namnarmband. Att ge bort ett vackert och personligt namnarmband blir alltid väldigt uppskattad. Eller ska du unna dig själv ett vackert armband med namn med din egna personliga text? När du köper Namnarmband hos oss fyller du enkelt i önskad text för gravering - vi bjuder på 1 sida gravyr.

  Namnarmband – perfekt present!

  Underbara material, vacker gravyr och ett smycke som är personligt – våra namnarmband är perfekta att ge bort som present eller att unna dig själv med. Armband är en smyckestyp som passar utmärkt till både kvinnor, män och barn. Att ge bort personliga smycken som namnsmycken brukar oftast vara mycket uppskattat. Anledningen är helt enkelt att man gillar när någon lagt ner lite extra möda och kraft på att hitta en present som känns unika för just dem. Det behöver varken vara krångligt eller tidskrävande att hitta ett perfekt namnarmband – här finns något för alla! Kolla gärna in alla våra namnsmycken så att du inte missar något du gillar. Vi erbjuder både ringar, halsband och brickor, alla av högsta kvalitet såklart! Under året dyker det upp flera födelsedagar som ska firas, men det finns även andra högtider som är kul att uppmärksamma, bland annat julafton, alla hjärtans dag och mors- och fars dag. Ibland är det kul att få visa sin uppskattning lite extra mycket till människor vi verkligen älskar. Kanske känner du att din mamma verkligen ställt upp för dig? Överraska henne ordentligt med ett vackert och personligt namnarmband. Gravera in hennes namn och födelsedatum eller skriv något helt annat. Du kan välja en egen gravyr och vi på Safira bjuder på den ena sidan av smycket. Vill du lägga till fler tecken på smyckets baksida? Det går utmärkt, vi graverar flera sidor mot en avgift.

  Matcha med snygga accessoarer

  Armband kan vara en av de bästa smyckestyperna, anledningen? Ett armband förhöjer genast stilen och gör att en outfit känns mer fulländad. Dessutom kan du bära armband hela året och enkelt matcha och mixa andra accessoarer med smycket. När du vill ha en sofistikerad stil kan du matcha ditt namnarmband tillsammans med en snygg och elegant klocka, du hittar flera snygga varianter hos oss.

  Det brukar ofta bli mycket vackert att matcha färgen, exempelvis en svart klocka till ett svart läderarmband. Men du kan även mixa färger och mönster precis som du själv vill. Till sommaren är ditt namnarmband perfekt till färgglada textilarmband. Den exklusiva känslan i smycket förhöjs när du kombinerar det med andra material. Kontrasten blir dekorativ! Kolla gärna in våra andra armband för att se om något kan passa till namnarmbandet.

  Armband för honom

  Letar du efter en fin gåva till honom? Att hitta presenter till en man kan ibland kännas svårt men faktum är att namnarmband fungerar utmärkt till kvinnor och män. För en mer maskulin look kan du köra på några av våra armband med breda läderremmar. Vi erbjuder flera snygga varianter som alla går att gravera. Kolla gärna in våra namnarmband med tjocka kedjor, även dessa utstrålar maskulinitet och passar perfekt att ge bort som en finare present. Vi erbjuder armband i olika material, och både läder och stål känns ofta mer manligt. Alla våra armband i stål hittar du här.

  Silver, stål och läder

  Silver, stål eller läder. Vilket material föredrar du? Alla smycken du hittar hos oss håller alltid hög kvalitet och är menade att kunna användas dag efter dag, år efter år. Våra namnarmband finns att tillgå ibland annat silver, en mycket populär och dekorativ ädelmetall. Silver har en förmåga att reflektera 100 % av solljuset. Detta är hemligheten bakom silvrets unika lyster och varför det blänker så fint i ljuset. Stål å andra sidan är ett annat populärt material som är känt för sina hårda och tåliga egenskaper. Stål påminner en del om silver men går mer åt ett mörkare och mer grått håll. Gillar du gravyrsmycken i guld mer? Här kan du även hitta snygga silver- och stålsmycken i guldplätering, vi erbjuder både gult guld och roséguld. Beställ ditt namnsmycke redan idag så har du det förmodligen imorgon – vår leveranstid är 1 arbetsdag.