×

Default welcome msg!


  I denna kategori hittar du våra Namnringar. Att ge bort en vacker och personlig Namnring blir alltid väldigt uppskattad. Eller ska du unna dig själv en vacker ring med namn med din egna personliga text? När du köper din Namnring hos oss fyller du enkelt i önskad text för gravering.

  Visar 10 av 10 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Förlovningsring i silver, kupad 4 mm

   212 kr

   Nyhet Kampanj
  • Förlovningsring i silver, rak 4 mm

   212 kr

   Nyhet Kampanj
  • Förlovningsring i silver, rak 6 mm

   319 kr

   Nyhet Kampanj
  • Förlovningsring i silver, rak 8 mm

   422 kr

   Nyhet Kampanj
  • Förlovningsring i silver, kupad 8 mm

   419 kr

   Nyhet Kampanj
  • Förlovningsring i silver, rak 10 mm

   740 kr

   Nyhet Kampanj
  • Klackring 12x10 mm med valfri gravyr i 925 Sterling Silver

   743 kr

   Nyhet Kampanj
  • Förlovningsring i silver. kupad 10 mm

   739 kr

   Nyhet Kampanj
  • Klackring 11x10 mm med valfri gravyr i 925 Sterling Silver

   743 kr

   Nyhet Kampanj
  • Klackring 10x10 mm med valfri gravyr i 925 Sterling Silver

   742 kr

   Nyhet Kampanj

  I denna kategori hittar du våra Namnringar. Att ge bort en vacker och personlig Namnring blir alltid väldigt uppskattad. Eller ska du unna dig själv en vacker ring med namn med din egna personliga text? När du köper din Namnring hos oss fyller du enkelt i önskad text för gravering.

  Namnringar för speciella tillfällen

  Namsmycken som ringar, halsband och brickor, är smycken med personlighet. För dig som vill ge bort en present som känns unik för mottagaren kan vi varmt rekommendera våra namnringar. En namnring är, precis som namnet antyder, en ring med ett graverat namn. Fast vi på Safira låter dig bestämma själv om du vill gravera ett namn, ett datum eller något helt annat. Att ge bort en namnring är perfekt på såväl födelsedagar som på julafton, kom även ihåg att unna dig själv något fint då och då. Missa inte våra vackra namnhalsband, vi erbjuder flera varianter som passar för ett romantiskt tillfälle eller för konfirmation. Ringar är något som vi människor har älskat i tusentals år och de har under åren sett ut på många sätt. Våra namnringar är något du kan bära till vardags och till fest, en ring som alltid passar. Här kan du välja mellan ringar i ädelmetallerna guld och silver. För dig som söker efter en exklusiv och lyxig ring är guld alltid ett bra val. Guld har en vacker och djup färg som håller sitt utseende år efter år. Guld känns väldigt klassiskt. Vill du hellre satsa på något mer modernt och stilrent? Silver med sin unika lyster passar perfekt som både förlovningsring och som en vanlig vacker ring med ett personligt budskap. Här kan du välja bland flera designer, exempelvis breda eller tunna ringar.

  Kvalitet du kan lita på

  När du köper en namnring i äkta guld eller silver hos oss på Safira, kan du alltid lita på att kvaliteten är på topp. Vi erbjuder guldringar i 18 karat, en av de högsta guldhalterna man tillverkar smycken av. Du kan själv välja om du vill sätta gravyren på ringens utsida eller insida, båda är vackert.

  Att gravera ringens insida är vanligt, särskilt när det kommer till förlovningsringar och vigselringar. För en mer modern känsla kan du få ett budskap graverat på ringens utsida, detta är dock inte möjligt på alla våra ringtyper, du kan se vad som gäller på varje enskild produkt.

  Förlovning på G?

  Har du och din partner bestämt er för att knyta ihop knuten och bli ett? En förlovning är en viktig och fin dag i era liv som ni kommer minnas med glädje. I vårt utbud av namnringar kan du hitta flera vackra förlovningsringar, både i silver och äkta guld. Våra förlovningsringar går att matcha med tillhörande vigselringar men även med vackra och diamantprydda solitär- och alliansringar. Kolla gärna in sortimentet för att se vad som kan passa bra. Gravyren i en namnring som är till för förlovning består oftast av era namn och det datum då ni förlovar er. Dock är detta helt frivilligt och många par väljer istället ett kort och kärleksfullt citat eller något som känns speciellt för just dem. Ta en titt i vårt sortiment av gravyrsmycken, här kan du säkert få lite idéer om hur en gravyr kan se ut.

  Beställ rätt storlek

  För att du ska känna dig 100 % nöjd med dina namnringar är det otroligt viktigt att storleken känns perfekt. Att välja storlek kan vara lite svårt eftersom fingrarna kan förändras i storlek under dagen. Blir det varmt sväller fingrarna och är det kallt blir de smalare. Om du är osäker på din ringstorlek rekommenderar vi att du beställer vårt ringmått. Detta är ett flexibelt mått som du kan bära på fingret. Testa att ha det på en hel dag för att se hur fingrarna förändras i storlek och vilket mått som känns bäst. Vi har även en utförlig måttguide på hemsidan som kan vara smart att läsa igenom för att se vad du ska tänka på när du väljer storlek. Kom ihåg att du alltid är välkommen att ringa oss eller skicka ett mejl om du skulle ha några frågor.