×

Default welcome msg!

  Marc Jacobs

  Nyhet Kampanj

  Marc Jacobs Classic Klocka Guld/Vit 36 mm

  2 195 kr

  Slutsåld
  Äkthetscertifikat
  Garanti (2 år)
  Original klockask
  Fri gravyr
  Informationsbroschyr
  Försäkrad leverans
  Spårbar leverans

  Beskrivning

  En bekant klocka som aldrig misslyckas stiltestet av tid - träffa Marc Jacobs Classic. Klassisk med modern uppdatering, med polerade oversized index och en skinnande rund boett. En satin finishad urtavla har bokstäverna M A R C som indexen för en särskild funktion som sätter denna klocka ifrån andra. Alltid i stil, alltid i tid, är Marc Jacobs Classic den nya stilen att lära känna.

  ArtikelnummerMJ3522MärkeMarc Jacobs
  KönDamMaterialRostfritt Stål
  FärgGuldEnhetSt
  LänkStainless steelLängd Armband14,5-19 cm
  Storlek (diameter)36 mmHöjd boett9 mm
  RingfärgGuldUrtavlaVit
  UrverkQuartzResistantWater resistant 5ATM
  Leveranstid1 arbetsdagI ditt köp ingårÄkthetscertifikat, Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans

  Postnord

  Vår leveranstid är 1 arbetsdag - Även för smycken med gravyr! Vår leveranstid är unik, vi vill att du som kund ska ha din vara snabbt! Vi behandlar och levererar din order senast följande arbetsdag. Din beställning skickas direkt hem i din brevlåda eller, om försändelsen är för stor eller lite exklusivare, till närmsta ombud. Där kvitteras paketet ut av beställaren mot uppvisande av legitimation. OBS! Eventuell avvikande leveranstid för denna produkten anges nedan: 

  Leveranstid: 1 arbetsdag

  GÄLLER ENBART FÖR GRAVYRSMYCKEN

   

  Känner du dig osäker på att vi ska förstå kan du alltid förtydliga dina önskemål i meddelandefältet i kassan. Om du önskar ett hjärta ingraverat skriver du det som "hj" i texten. För samtliga gravyrsmycken gäller det typsnitt och layout som bilden visar. Om du önskar annat typsnitt/layout än bilden är vi inte omöjliga. Läs mer här och beskriv dina önskemål sedan i kassan. Ha i åtanke att ju längre ord/namn som graveras ju mindre blir textens storlek. OBS att inget öppet köp gäller för gravyrsmycken. Inte heller ånger- eller bytesrätt. (Se även Köpvillkor) Har du frågor ang. gravyren är du hjärtligt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

  OBS! Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt.

  Gravering