Varukorgen är tom.

×

Default welcome msg!

  OM GRAVYR

  GRAVERING

  "Precision, ett stabilt grepp och en bred kunskap om alla olika material." 

  Om-gravyr

  Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt! Det är även en inspirerande orsak till att vi från början valde att specialisera oss just inom detta område. Vi står rakryggade med påståendet att vi är snabbast inom vår bransch i att kunna leverera personifierade smycken – utan påverkan i vår noggranna kvalitetskontroll för slutprodukten. För att ge ett exempel på detta påstående: Om Ni beställer ett smycke med personligt utvald gravyrtext sent en måndagskväll kommer vi ha graverat smycket redan under morgonen på tisdagen för att sedan paketera och skicka Er beställning samma dag. Det är vad vi på SAFIRA kallar snabba ryck!

  Vi har många års erfarenhet av personifierade smycken, gravyrer, specialgravyrer samt tillverkning. Samtliga smycken med gravyr från våra egna kollektioner graveras i vår egen produktion och gravyravdelning. För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. OBS! Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Vid önskemål av ett ingraverat hjärta skriver Ni det som #015 i texten. Vid önskemål om annat typsnitt eller annan layout än vad bilderna på produkten illustrerar är vi väldigt flexibla. Kontakta oss gärna via e-mail (kundservice@safira.se) med Era önskemål så hjälper vi Er att få Ert smycke precis som Ni vill ha det.

  Gravyr

  Känner Ni en osäkerhet för att vi ej ska förstå vad det är Ni vill ha graverat fungerar det utmärkt att förtydliga specifika önskemål i meddelandefältet i kassan. Vissa produkter begränsas med ett visst antal tecken för resultatets skull. Vi ber Er att ha i åtanke att desto längre ord eller namn som graveras ju mindre kommer storleken på texten bli för att vi ska kunna rymma vald text på produkten. Vid ytterligare frågor kring detta kontakta gärna vår kundtjänst - Vi vet!

   

  TYPSNITT SCHALINS RINGAR 

  Här nedan ser Ni de typsnitt som kan graveras i Schalins ringar. Om Ni ej anger något specifikt önskemål i kassan om typsnitt kommer vi gravera med typsnitt Luna.

  Typsnitt Safira ringar

   

  SYMBOLER

  Om Ni önskar lägga till en eller flera symboler på Ert smycke/ring visar vi de vi kan gravera här nedan. Om Ni till exempel önskar ett standard-hjärta efter ett namn skriver Ni det som: Namn #015.

  Symboler

   

  TYPSNITT GRAVYRSMYCKEN

  Vid önskemål om andra typsnitt eller layout av gravyr än bilderna illustrerar för produkten Ni tittar på är vi inte omöjliga. (Se våra typsnitt nedan) Förklara samt förtydliga Era önskemål i meddelandefältet i kassan. Skulle det mot förmodan finnas oklarheter från våra gravörer kommer vi att kontakta Er innan tillverkningen påbörjas. 

  Typsnitt gravyrsmycken

   

   Nedan visas exempel på detta smycke med Typsnitt 3.

   Ha

   

  GRAVYR UTSIDA RINGAR

  Är Ni osäker på hur Ni önskar gravera ringens eller ringarnas utsida? Här nedan ser Ni en exempelbild på vad vi kallar ”Gravyr utsida” (den övre ringen på bilden) samt vad vi kallar ”Gravyr utsida – fräst” (den nedre ringen på bilden). Skillnaden mellan dessa förklaras under bilden.

  Utsida Ringar

  ”Gravyr utsida” utförs med samma tillvägagångssätt som våra andra gravyrer. Det är en stilren och nätt typ av gravyr som utförs i vårt Typsnitt 7 och i versaler.

  ”Gravyr utsida – fräst” är en fräst gravyr som utförs för hand där varje bokstav graveras separat. Det är ett hantverk av precision vilket blir något grövre och djupare. Alla avstånd och storlekar blir ej på millimetern lika vilket vi anser vara en del av charmen med detta val av gravyr. Den frästa gravyren kan enbart utföras med vårt Typsnitt 7 och i versaler, likt exempelbilden.

   

  Se vårt sortiment av Gravyrsmycken här.