×

Default welcome msg!

  OM SAFIRA

  SAFIRA

  Safira är Sveriges största smyckesbutik på nätet med en lång erfarenhet av att tillverka och sälja smycken och accessoarer. Vi säljer allt från förlovningsringar till specialkollektioner tillsammans med utvalda designers och vår målsättning är att alltid förstå vad våra kunder vill ha. Vår egen produktion och verkstad med sin bas i gediget hantverk gör att vi kan vara lyhörda inför nya trender och snabbt skapa smycken som människor inspireras av. Vi säljer också ett brett sortiment av utvalda varumärken som Daniel Wellington, Edblad, Thomas Sabo och Rosefield.

  Vi tror att nyckeln till att utvecklas är att fungera som en inspiration och att samtidigt våga inspireras av andra. Det vill vi också ska genomsyra Safira som arbetsplats, där vi strävar efter att hela tiden bli bättre, vilket vi tror att man blir genom att lyssna, lära och testa nya vägar. Vi är en härlig blandning av olika sorters kompetenser som kompletterar varandra och vi uppskattar olikheter, som vi tror är en förutsättning för att växa på ett snabbt men ändå sunt sätt, lokalt såväl som internationellt.

   

   Lägsta prisgaranti

  Hur kan SAFIRA ha lägsta prisgaranti?

  Det är enkelt. SAFIRA har kapat alla mellanhänder. Beställningarna skickas direkt från tillverkaren/produktion vilket spar mycket tid och kostnader. Genom snabba processer och genomtänkt rationalisering i alla led drar vi ner höga kostnader och onödiga påslag. 

   

  Leverans

  Hur kan SAFIRA leverera så snabbt?

  SAFIRA skickar direkt från tillverkaren eller från vår egen produktion. Vi står rakryggade i påståendet att vi har snabbast leveranser i Sverige på personifierade smycken.

   

  Kvalité

  Hur kan kvalitén på SAFIRAs smycken vara så bra?

  SAFIRA har smycken av äkta vara. Våra smycken håller hög kvalité och bär äkthetsstämplar som garanterar dess innehåll.

   

   


  Läs om och se bilder från våra butiker här. (Klicka här)

   

  Butik

   SAFIRA Göteborg

  Öppettider:

  Mån-Fre: 10-18

  Lör: 10-16

  Kungsgatan 56, Göteborg  Butik

  SAFIRA Köping

  Öppettider:

  Mån-Fre: 10-18

  Lör: 10-15

   Stora Gatan 15, Köping