×

Default welcome msg!

  Pilgrim

  Nyhet Kampanj

  Pilgrim Halsband Lauren Silver

  299 kr

  Slutsåld

  Beskrivning

  Detta söta Lauren halsband i silver är en feminin bit med en glam touch. Den klassiska kedjan har ett fjäderhänge, vilket ger upphov till bohemiska vibbar. Det lilla kristallhänget balanserar detta med subtil glitz. Halsbandet är 40 cm långt och kan förlängas med 9 cm. Det är guldpläterat

  Artikelnummer601816001MaterialSilverpläterad metall
  EnhetStLängd40+9 cm
  YtaBlankFärgSilver
  MärkePilgrimBredd hänge7 mm
  Höjd hänge25 mmLeveranstid1 arbetsdag (Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag)

  Postnord

  Vår leveranstid är 1 arbetsdag - Även för smycken med gravyr! Vår leveranstid är unik, vi vill att du som kund ska ha din vara snabbt! Vi behandlar och levererar din order senast följande arbetsdag. Din beställning skickas direkt hem i din brevlåda eller, om försändelsen är för stor eller lite exklusivare, till närmsta ombud. Där kvitteras paketet ut av beställaren mot uppvisande av legitimation. OBS! Eventuell avvikande leveranstid för denna produkten anges nedan: 

  Leveranstid: 1 arbetsdag (Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag)

  GÄLLER ENBART FÖR GRAVYRSMYCKEN

   

  Känner du dig osäker på att vi ska förstå kan du alltid förtydliga dina önskemål i meddelandefältet i kassan. Om du önskar ett hjärta ingraverat skriver du det som "hj" i texten. För samtliga gravyrsmycken gäller det typsnitt och layout som bilden visar. Om du önskar annat typsnitt/layout än bilden är vi inte omöjliga. Läs mer här och beskriv dina önskemål sedan i kassan. Ha i åtanke att ju längre ord/namn som graveras ju mindre blir textens storlek. OBS att inget öppet köp gäller för gravyrsmycken. Inte heller ånger- eller bytesrätt. (Se även Köpvillkor) Har du frågor ang gravyren är du hjärligt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

  Gravering

  Andra har tittat på

  • Pilgrim Halsband Natalie Silver

   349 kr

   Nyhet Kampanj
  • Pilgrim Halsband Natalie Guld

   349 kr

   Nyhet Kampanj