×

Default welcome msg!

  LÄGSTA PRISGARANTI

   

  Hur kan SAFIRA ha lägsta prisgaranti?

   Det är enkelt. SAFIRA har kapat alla mellanhänder. Beställningarna skickas direkt från tillverkaren/produktion vilket spar mycket tid och kostnader. Genom snabba processer och genomtänkt rationalisering i alla led drar vi ner höga kostnader och onödiga påslag. 

  Lägsta prisgaranti

  PRISGARANTI

  SAFIRA eftersträvar alltid att kunna erbjuda Er det lägsta priset på produkter. Vi har därför prisgaranti på samtliga produkter som saluförs på www.safira.se. Om Ni mot förmodan lyckas hitta samma vara till ett lägre pris hos annan aktör matchar vi priset. För att detta skall gälla kräver det att Ni skickar email till kundservice@safira.se eller ringer på 021-44 44 989. Detta måste ske inom 14 dagar från inköpsdatumet hos SAFIRA. Vid fall då villkoren för denna prisgaranti ej uppfylls förbehåller vi oss rätten att avvisa denna begäran. (Se villkor nedan)

  SAFIRAs Prisgaranti


  Villkor för SAFIRAs prisgaranti

  Prisgarantin gäller endast om varan är identisk med varan i jämförelse hos SAFIRA. D.v.s. samma märke, samma material, samma mått, samma vikt, samma karat, samma kvalitet osv.

  Prisgarantin gäller ej för varor på ERBJUDANDE eller REA.

  Prisgarantin gäller endast om varan är köpt av ett företag med svenskt organisationsnummer.

  Prisgarantin gäller ej för auktioner.

  Prisgarantin gäller endast om en dokumentation kan uppvisas t.ex. en produktlänk till återförsäljare online, en katalog, reklam eller dylikt.

  Prisgarantin gäller endast då leveranstiden är samma som hos SAFIRA.

  Prisgarantin gäller ej för använda/begagnade varor.

  Enligt lag är det förbjudet att systematiskt och heltäckande sälja varor under anskaffningspriset och därmed förbehåller vi oss rätten att vissa fall avslå en prisgaranti om det skulle innebära en systematisk, heltäckande försäljning under anskaffningspriset.