×

Default welcome msg!


  Titanringar

  Titanringar har en fin grå färg och är lätta på fingret samtidigt som de är hårda på ytan. Våra Titanringar innehåller inga allergiframkallande ämnen. När du köper din Titanring hos oss bjuder vi på invändig gravyr.

  Visar 20 av 217 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Förlovningsring i Titan, kupad 6 mm

   537 kr

   Nyhet Kampanj
  • Förlovningsring i Titan, kupad 5 mm

   537 kr

   Nyhet Kampanj
  • Förlovningsring i Titan matt, rak 8 mm

   752 kr

   Nyhet Kampanj
  • Förlovningsring i Titan, 6 mm rak

   644 kr

   Nyhet Kampanj
  • Förlovningsring i Titan, 8 mm rak

   752 kr

   Nyhet Kampanj

  Visar 20 av 217 produkter

  Sort By:

  Produkter per sida:

  Titanringar har en fin grå färg och är lätta på fingret samtidigt som de är hårda på ytan. Våra Titanringar innehåller inga allergiframkallande ämnen. När du köper din Titanring hos oss bjuder vi på invändig gravyr.

  Titanringar som håller hög kvalitet

  Det är inte många som förknippar titan med smycken eller titanringar. Många tänker nog på att det ett av materialen som används för att bygga NASAs rymdskepp. De egenskaper som gör titan så bra för rymdfarkoster är i princip samma som gör titan så bra för smycken. Titan är ett hårt material som klarar av alla möjliga sorters förslitningar plus att det väldigt sällan framkallar allergiska reaktioner. Till skillnad från exempelvis silverringar är titanringar oftast lite mer mörkgrå i färgen. Eftersom titan är så hårt kan kreatörer skapa hållbara smycken som trots det i vissa fall även är väldigt tunna. Många titanringar består av mer än bara titan som material, även guld, sterlingsilver och andra material kombineras för att skapa de vackra ringarna som du kan hitta här hos oss. Legeringar med titan och andra material används även för att ta fram de metaller som används vid tillverkning av flygplan och rymdfarkoster.

  Ett stort utbud med titanringar som passar alla

  Det första du kommer att märka när du ska beställa en titanring hos oss är vårt stora sortiment. Vi har oftast över 100 olika produkter att välja mellan för varje typ av ring, oavsett om du söker efter titanringar, ringar med ädelstenar, guldringar eller någon annan typ av ring. Dessutom har vi även själva ringarnas formspråk. Du kan hitta ringar med den klassiska kupade formen som många förknippar med förlovningsringar. Det finns även lite mer stela och raka former som känns robusta och lite grova men samtidigt väldesignade. En del av våra titanringar har speciella mönster eller till och med ett band runt ringen i ett annat material. Kom ihåg att du alltid kan hitta lite mer inriktade kategorier när du söker efter en ring. Vi har exempelvis samlat alla förlovningsringar av titan på ett och samma ställe, något som även gäller för guld, silver och andra material. På dessa sidor kan du även beställa parringar, det vill säga två ringar med samma formspråk fast med olika ringstorlekar.

  Beställ rätt titanring för just dina fingrar

  Det finns en uppenbar svårighet att överkomma när du ska köpa en titanring på nätet. Hur vet du att ringen kommer att passa? Detta gäller faktiskt alla ringar online. Vi på Safira valde att lösa det på ett enkelt sätt. Först satte vi ihop en guide för att hjälpa dig att hitta just din personliga ringstorlek. Sedan kom vi på att vi faktiskt kan skicka en provningsring till dig som är enkel att använda och som verkligen kan ge dig en bra känsla för hur det är att använda en specifik ringstorlek under en hel dag (eller längre). En av svårigheterna vid alla typer av ringprovningar är att din hand och dina fingrar sväller under dagen. Detta gäller speciellt under sommaren då värmen får fingrarna att bli lite tjockare. När du har en provring kan du direkt känna om en viss storlek kommer att fungera även när fingrarna svullnar lite eller om du kommer att behöva en annan storlek. Du slipper med andra ord skicka tillbaka din ring för att fixa den, istället kan du köpa den perfekta ringen på en gång.

  Smidig beställning och snabb leverans

  Det spelar ingen roll om du vill beställa en fin guldring för att ge bort som present, köpa en titanring för dig själv eller överraska din partner med en vacker diamantring. När du handlar hos oss på Safira kan du snabbt hitta en ring som passar just dina behov med hjälp av alla smidiga funktioner på vår nätbutik. Börja med att välja en passande kategori eller underkategori, ju mer exakt du är desto bättre. Därefter kan du filtrera resultatet baserat på pris, material, kollektion eller någon annan variabel som är viktig för dig. Sedan är det bara att beställa. Vi ger dig fri frakt vid köper över 1 000 kronor och vår expressleverans ser till att det bara tar en leveransdag innan du får hem din ring. Låter det enkelt? Det är det också!