×

Default welcome msg!

  Vigselringar Platina

  Visar 20 av 73 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Vigselring Flemming Uziel B62029 Platina, WSI diamanter 0,045 ct

   11 998 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Flemming Uziel B016 Platina, WSI diamanter 0,015 ct

   5 198 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Flemming Uziel Diana Platina, TWVS diamanter 0,27 ct

   10 598 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Flemming Uziel B017 Platina, WSI diamanter 0,015 ct

   5 998 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Flemming Uziel B008 Platina, WSI diamanter 0,07 ct

   8 998 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Flemming Uziel Maia Platina, TWVS diamanter 0,50 ct

   17 698 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Flemming Uziel Ceres Platina, TWVS diamanter 0,52 ct

   16 498 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Flemming Uziel B62043 Platina, WSI diamant 0,03 ct

   10 498 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Flemming Uziel B4660 Platina, WSI diamanter 0,07 ct

   20 498 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Flemming Uziel KB3565 Platina, WSI diamanter 0,045 ct

   6 698 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Flemming Uziel Aurora Platina, WSI diamanter 0,30 ct

   11 898 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Flemming Uziel B3286 Platina, WSI diamant 0,02 ct

   19 998 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Flemming Uziel B032 Platina, WSI diamanter 0,20 ct

   13 298 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Flemming Uziel Veritas Platina, TWVS diamanter 1,65 ct

   44 998 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Flemming Uziel Venus Platina, WSI diamant 0,40 ct

   23 198 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Flemming Uziel B007 Platina, WSI diamanter 0,125 ct

   10 498 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Flemming Uziel B023 Platina, WSI diamanter 0,06 ct

   6 998 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Flemming Uziel Maia Platina, WSI diamanter 0,50 ct

   15 998 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Flemming Uziel Ceres Platina, WSI diamanter 0,52 ct

   14 998 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Flemming Uziel B014 Platina, WSI diamanter 0,10 ct

   9 398 kr

   Nyhet Kampanj

  Visar 20 av 73 produkter

  Sort By:

  Produkter per sida:

  Vigselringar i platina – lyxigt, exklusivt och sofistikerat

  Oavsett om du drömmer om en stilren och sofistikerad vigselring eller alltid velat ha en riktigt pampig prinsessring prydd med glittrande diamanter, har vi på Safira något för alla. Våra vigselringar i platina känns både lyxiga och exklusiva samtidigt som du kan välja mellan olika modeller. Platina, som är en av världens mest eftertraktade och omtyckta ädelmetaller, har ett unikt skimmer och en vitsilvrig färg som drar blickarna till sig. Tillsammans med diamanter blir platina helt strålande och glittrar väldigt vackert i ljuset. Även en mer diskret och slät vigselring i platina är vacker då den känns tidlös. Om du redan bestämt dig för en vigselring med diamanter föreslår vi att du kollar in alla våra diamantringar. Här kan du garanterat hitta något som passar. Vigselringar är något som ska kunna bäras och älskas hela livet och då är såklart materialvalet oerhört viktigt. Just platina är en ädelmetall som är mycket beständig och ett mycket hårt material som inte nöts särskilt mycket under årens gång. En stor fördel och något som gör just platina till den ultimata ädelmetallen för smyckestillverkning, är att den inte oxiderar. Den behåller sin silvervita färg hela tiden, till och med efter många år.

  Därför älskar vi platina

  Man brukar säga att man ska sätta guldkant på vardagen, men hur vore det att sätta platina på vardagen istället? Vi på Safira älskar platina, detta unika och lyxiga material är något som passar alla. Vårt stora utbud av vigselringar i platina gör det enkelt att hitta något som passar just dig och din partner.

  Vi har samlat populära varumärken som Flemming Uziel och Schalins, och givetvis även Safira. Beroende på om du gillar raka linjer och en modern och stilren look eller föredrar en klassisk och traditionell vigselring, har vi något för alla smaker. Vill du endast handla vigselringar från ett särskilt varumärke? Du kan enkelt sortera din sökning efter märke. Ett populärt val är Schalins, ett varumärke som tillverkat vackra ringar sedan 1944. Alla ringar från Schalins hittar du här.

  Vitt guld, silver, platina eller titan?

  Att välja ut vigselringar är något av det roligaste som finns, det är en dag som du och din partner börjar känna pirret i magen. Men det är faktiskt lite klurigt att hitta rätt sorts ringar, det finns ju så mycket att välja bland. Flera ädelmetaller påminner om varandra men kan ha mycket olika egenskaper. Bland annat är både silver, platina, titan och vitt guld ganska lika utseendemässigt. Dock finns det givetvis en skillnad när du jämför ädelmetallerna. Vitt guld kan ibland skimra en aning mot guld, medan platina har en strålande silvervit färg. Titan är också silvrig i färgen men kan skifta mer mot det grå hållet. För att verkligen ta reda på vilket material du gillar mest föreslår vi att du även kollar vårt sortiment av silverringar, vitt guld och titan. Förutom själva utseendet i ädelmetallerna är även deras olika egenskaper något att ta med i beräkning. Guld kan exempelvis vara ett relativt mjukt material, medan titan är mycket hårt. Alla ädelmetaller har sina olika fördelar. Har du några frågor? Hör gärna av dig till vår kundsupport så kan vi hjälpa dig. När du hittat den perfekta vigselringen är det bara att lägga din beställning. Vi på Safira kommer att förbereda din order snabbt och leverera inom 1 dag. Hos oss får du alltid det bästa priset eftersom vi har Sveriges lägsta prisgaranti. Läs gärna mer om vad det innebär här. Vi hoppas att du också ska kunna hitta dina drömmars ring. En vigselring är något som kommer att förgylla dina dagar och få dig att tänka på din partner.