×

Default welcome msg!

  Vigselringar Titan

  Vigselringar i Titan är vackra i sin grå färg samtidigt som de ger en lätt känsla på fingret. Våra Vigselringar i Titan är av yttersta kvalité och finns till otroligt bra priser.

  Visar 20 av 25 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Vigselring Schalins 3501-6 Titan, Cubic Zirconia 0,06 ct

   1 125 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Schalins 3508-7 Titan, Cubic Zirconia 0,06 ct

   1 486 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Schalins 3507-5 Titan, Cubic Zirconia 0,21 ct

   1 486 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring 4,0x1,9 mm Titan, Cubic Zirconia 0,15 ct

   2 398 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Schalins 3503-6 Titan, Cubic Zirconia 0,18 ct

   1 486 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring 6,0x1,9 mm Titan, Cubic Zirconia 0,36 ct

   2 498 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Schalins 3509-5 Titan, Cubic Zirconia 0,03 ct

   1 004 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring 7,0x1,9 mm Titan, Cubic Zirconia 0,04 ct

   1 698 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Schalins 3506-7 Titan, Cubic Zirconia 0,05 ct

   1 205 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring 5,0x1,9 mm Titan, Cubic Zirconia 0,18 ct

   1 698 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Schalins Aura Titan, Cubic Zirconia 0,15 ct

   2 479 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Schalins No.5 Titan, Cubic Zirconia 0,04 ct

   1 489 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring 5,0x1,9 mm Titan, Cubic Zirconia 0,28 ct

   2 498 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring 4,0x1,9 mm Titan, Cubic Zirconia 0,12 ct

   1 598 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Schalins Corona Titan, Cubic Zirconia 0,36 ct

   2 479 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Schalins 3504-7 Titan, Cubic Zirconia 0,21 ct

   1 486 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Schalins 3505-7 Titan, Cubic Zirconia 0,12 ct

   1 486 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Schalins 237-42.6 Titan, Cubic Zirconia 0,12 ct

   1 479 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Schalins Mount Blanc Titan, Cubic Zirconia 0,18 ct

   1 469 kr

   Nyhet Kampanj
  • Vigselring Schalins Nimbus Titan, Cubic Zirconia 0,28 ct

   2 479 kr

   Nyhet Kampanj

  Visar 20 av 25 produkter

  Sort By:

  Produkter per sida:

  Vigselringar i Titan är vackra i sin grå färg samtidigt som de ger en lätt känsla på fingret. Våra Vigselringar i Titan är av yttersta kvalité och finns till otroligt bra priser.

  Vigselringar i titan är hållbara och vackra

  Går du i tankarna kring att gifta dig? Att ta steget och knyta ihop knuten är något av det finaste du och din partner kan göra. Giftermål symboliserar lycka och kärlek för alltid. Se till att ert frieri blir precis som du alltid drömt om, med vackra vigselringar, champagne och en romantisk middag. För att hitta den perfekta vigselringen krävs lite efterforskning och tålamod. Här har vi samlat vårt utbud av vackra och unika vigselringar i titan, ett material som har många smarta egenskaper. Oavsett om du vill ha en vigselring med äkta diamanter, eller om du hellre är ute efter något tidlöst och enkelt, har vi vackra vigselringar för alla par. För dig som redan bestämt dig för en diamantring föreslår vi att du kollar in vårt sortiment av diamantringar, här finns underbara ringar för alla budgetar och smaker. Våra titanringar finns också med äkta diamanter men även med zirconer och utan stenar. Hitta inspirationen och din favoritring!

  Titan och dess smarta egenskaper

  Att titan blivit så populärt för just vigselringar har en mycket naturlig förklaring, materialet har mängder av smarta egenskaper. För att börja – visste du exempelvis att titan är extremt lätt? På handen kommer ringen att kännas fjäderlätt samtidigt som materialet är extremt hårt (och därmed tåligt). Man kan nästan säga att titan påminner om drakfjäll, lätt som en fjäder men hårt som stål. Titan är hela 4 gånger så lätt som guld. En av de absolut största fördelarna med att välja vigselringar i titan är för att metallen är allergifri. Många lider idag av metallallergi, något som kan ställa till det vid just ringar och smyckesanvändning. Men genom att välja ut vigselringar i titan slipper du och din partner oroa er.

  För dig som haft svårt att välja ut material för vigselringar och som väger mellan guld-, silver- och titanringar, är det värt att känna till att titan är extremt hårt. Guldringar, som du hittar här, är exempelvis mjuka om man jämför med andra metaller. Detta har sina fördelar då materialet är mycket enkelt att smida och forma. Däremot kan guldringar riskera att få fler repor än exempelvis titan. Om du inte har ett fysiskt krävande arbete brukar det dock inte vara några problem att bära även mjukare ädelmetaller. Om vi återgår till vigselringar i titan och dess egenskaper kan vi alltså konstatera att titan inte repas på samma sätt. Även om en titanring med åren kan få repor, blir de sällan djupa och inte heller särskilt synliga.

  En ring för varje person

  Det finns en vigselring i titan för varje person. Hos oss på Safira kan du enkelt hitta något som passar eftersom vi erbjuder ett brett och mycket varierat sortiment av ringar. Här finns både detaljrika diamantringar i titan, släta och diskreta ringar och moderna och minimalistiska ringar för dig som föredrar det. Förutom själva designen är det andra saker som ska falla på plats för att du ska kunna hitta en vigselring som känns perfekt. Bland annat är priset något att ta hänsyn till. Kolla gärna in vår Outlet. I Outleten har du chansen att göra stora fynd, vi har reducerade priser på mängder av smycken, bland annat vigselringar i titan.

  Gnistrande, skimrande och glänsande – vi älskar titan

  Vi på Safira älskar titan, det kanske märks. Denna metall har en sådan unik glans och lyster samtidigt som den silvergrå färgen känns unik och samtidigt tidlös. Tillsammans med äkta diamanter förvandlas titanringen till en riktigt kunglig ring, medan den helt släta känns tidlös och vacker i sin egen enkelhet. Lägg din beställning redan idag så har du dina vigselringar inom kort. Vi levererar på en dag!