Varukorgen är tom.

×

Default welcome msg!

  THE SAFIRA SHINE VISION

  Inget gör oss lyckligare än att se alla fantastiska kvinnor som bär våra smycken. De är ni som möjliggör att vi på Safira kan fortsätta skapa trendiga och högkvalitativa smycken. Vi tror på dagens kvinnor och på alla sätt vi kan, önskar vi hylla och inspirera med huvudmålet att stärka kvinnor.

  Vi tror på dagens kvinnor och på alla sätt vi kan, önskar vi:

  Hylla och inspirera med huvudmålet att stärka kvinnor.

  För att uppnå detta har vi tagit fram Safira Shine visionen som baseras på tre betydelsefulla och inflytelserika värderingar. Värderingarna genomsyrar hela företaget och är med hela vägen från designprocessen fram till lansering. De beskriver ett av våra större mål med verksamheten och motiverar oss att fortsätta arbetet med att stärka kvinnor.

  ALLOW EVERYONE TO SHINE IN STYLE

  Vi vill att varje kvinna ska kunna vara sig själv, känna sig inspirerad och självsäker oavsett vem hon är, vart hon är eller hur hon ser ut. Men med det sagt glömmer vi inte bort hur tuff modeindustrin kan vara. Den bidrar tyvärr till många kvinnliga skönhetsideal som är svåra att leva upp till. Som ett företag i modebranschen påverkas även vi. Vi är väl medvetna om att vi, trots att det aldrig är menat, ibland uppfyller idealen. Men här vill vi bli bättre - vi ska bli bättre.

  SHINE FROM WITHIN

  För oss är smycken mer än bara en fin accessoar. Det kan vara ett sätt att uttrycka sig och visa upp sin personliga stil - men också ett sätt att förstärka den skönhet och det självförtroende som redan finns där. Det låter kanske klyschigt, men skönhet kommer inifrån och när du känner dig fin - då syns det. Budskapet är att sluta eftersträva perfektion och istället uppskatta dig själv för den du är ♥

  SHINE MORE TOGETHER

  Vi vet att det inte alltid är lätt att känna sig självsäker och stark i sig själv, även om man vill det. Men kom ihåg - du är inte ensam! Det finns en hel community som väntar på att skina tillsammans med dig. Vi uppmuntrar och tror starkt på att peppa och hylla varandra. Genom att sprida glädje gör du inte bara någon annan glad, du ger även dig själv en härlig boost.

  Vill du hjälpa oss sprida kärlek? Små gester i din egen omgivning är en bra början. Varför inte berätta för din syster, dotter eller mamma hur mycket du uppskattar dem, skriv en upplyftande kommentar på din bästa väns senaste post, överraska din stressade kollega med en varm kopp kaffe eller skriv till din kvinnliga förebild och förklara hur mycket hon inspirerar dig. Tillsammans, kan vi hylla och glädja varandra.

  VI INVESTERAR I KVINNOR

  Vår Empower women kollektion är en hyllning till alla fantastiska kvinnor och deras styrka. Smyckena är designade efter visionen att stärka kvinnor och det tar sig uttryck i form av den ikoniska kvinnosymbolen och kvinnokroppen - som tillsammans representerar stoltheten i att vara kvinna.

  Shoppa kollektion här

  Det viktigaste med kollektionen är att den även är ett sätt för oss att ge tillbaka och stötta kvinnor i nöd. Det bästa är därför att du kan bära smyckena för en god sak - Safira skänker 10% av försäljningen från kollektionen till Plan international. Vi stöttar deras oerhört viktiga och betydelsefulla arbete för jämställdhet och flickors rättigheter.

  Plan International är en av världens största barnrättsorganisationer med verksamhet i över 75 länder. De kämpar för en rättvis värld som stärker barns rättigheter – långsiktigt, men också före, under och efter kriser och katastrofer. Eftersom flickor hör till en av de mest diskriminerade grupperna i världen har Plan International ett särskilt fokus på jämställdhet och flickors rättigheter. Allt deras arbete utgår från FN:s barnkonvention, för att alla barn har rätt att gå i skolan, göra sin röst hörd och leva i trygghet.

  Wear it loud and proud!