×

Default welcome msg!

  N/A

  Nyhet Kampanj

  SNÖ of Sweden Connected Halsband 80 Silver/Clear

  Sale Price: 199 kr

  Rek. pris 399 kr

  Slutsåld

  Beskrivning

  Ett vackert halsband med ett hänge stilfullt dekorerad med vita stenar. Smycken från SNÖ of Sweden är nickeltestade och godkända av SP, Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut.

  Artikelnummer810-0609012EnhetSt
  MaterialSilverpläterad metallLängd80 cm
  Bredd1,6 mmTjocklek1,6 mm
  YtaBlankFormCirkel
  StenKonstglasAntal StenarFlera
  Mått sten1,0 mmForm stenRund
  Färg stenVitFärgSilver, Vit
  Bredd hänge30 mmHöjd hänge20 mm
  Tjocklek Hänge4 mmLeveranstid1 arbetsdag (Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag)

  Postnord

  Vår leveranstid är 1 arbetsdag - Även för smycken med gravyr! Vår leveranstid är unik, vi vill att du som kund ska ha din vara snabbt! Vi behandlar och levererar din order senast följande arbetsdag. Din beställning skickas direkt hem i din brevlåda eller, om försändelsen är för stor eller lite exklusivare, till närmsta ombud. Där kvitteras paketet ut av beställaren mot uppvisande av legitimation. OBS! Eventuell avvikande leveranstid för denna produkten anges nedan: 

  Leveranstid: 1 arbetsdag (Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag)

  GÄLLER ENBART FÖR GRAVYRSMYCKEN

   

  Känner du dig osäker på att vi ska förstå kan du alltid förtydliga dina önskemål i meddelandefältet i kassan. Om du önskar ett hjärta ingraverat skriver du det som "hj" i texten. För samtliga gravyrsmycken gäller det typsnitt och layout som bilden visar. Om du önskar annat typsnitt/layout än bilden är vi inte omöjliga. Läs mer här och beskriv dina önskemål sedan i kassan. Ha i åtanke att ju längre ord/namn som graveras ju mindre blir textens storlek. OBS att inget öppet köp gäller för gravyrsmycken. Inte heller ånger- eller bytesrätt. (Se även Köpvillkor) Har du frågor ang gravyren är du hjärligt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

  Gravering