Varukorgen är tom.

×

Default welcome msg!

  Halsband

  Visar 20 av 123 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Gala Necklace Steel

   299 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Halsband Pebble Long Gold 80 cm

   Sale Price: 245 kr

   Rek. pris 349 kr

   Nyhet REA 30%
  • Edblad Halsband Isa Long S Steel 90 cm

   Sale Price: 175 kr

   Rek. pris 349 kr

   Nyhet REA 50%
  • Edblad Halsband Shapes Short Steel 43 cm

   299 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Halsband Monaco Multi Mini Gold 99 cm

   Sale Price: 299 kr

   Rek. pris 499 kr

   Nyhet REA 40%
  • Edblad Estelle Necklace Black Gold

   Sale Price: 245 kr

   Rek. pris 349 kr

   Nyhet REA 30%
  • Believe In Her Necklace Steel

   399 kr

   Nyhet Kampanj
  • Me Mini Necklace Gold

   299 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Halsband Josefin Rose Gold 80,5-83,5 cm

   Sale Price: 299 kr

   Rek. pris 499 kr

   Nyhet REA 40%
  • Crown Necklace Gold Black

   Sale Price: 140 kr

   Rek. pris 199 kr

   Nyhet REA 30%
  • Edblad Halsband Thassos Gold 42 cm

   Sale Price: 245 kr

   Rek. pris 349 kr

   Nyhet REA 30%
  • Edblad Estelle Necklace Silvery Steel

   Sale Price: 245 kr

   Rek. pris 349 kr

   Nyhet REA 30%
  • Edblad Halsband Josefin Short Steel 42-45,5 cm

   Sale Price: 269 kr

   Rek. pris 449 kr

   Nyhet REA 40%
  • Believe In Her Necklace Gold

   399 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Halsband Glow Mini Steel 38-42 cm

   Sale Price: 210 kr

   Rek. pris 299 kr

   Nyhet REA 30%
  • Edblad Halsband Bazaar Necklace Long Steel 84,5-87 cm

   Sale Price: 299 kr

   Rek. pris 499 kr

   Nyhet REA 40%
  • Edblad Halsband Whisper Steel 33 cm

   Sale Price: 420 kr

   Rek. pris 599 kr

   Nyhet REA 30%
  • Edblad Halsband Shapes Gold 45 cm

   Sale Price: 490 kr

   Rek. pris 699 kr

   Nyhet REA 30%
  • Edblad Halsband Crinkle Matt Steel 43 cm

   Sale Price: 210 kr

   Rek. pris 299 kr

   Nyhet REA 30%
  • Edblad Halsband Aqua Black 44 cm

   Sale Price: 315 kr

   Rek. pris 449 kr

   Nyhet REA 30%

  Visar 20 av 123 produkter

  Sort By:

  Produkter per sida:

  Edblad halsband – stilrent med karaktär

  Välgjort, kvalitativt, tidlöst och vackert – fyra ord som beskriver smyckesföretaget Edblad på ett bra sätt. Edblad är kända för sina stilrena och skandinaviska smycken och här kan du hitta många olika varianter. Halsband är något du med fördel kan använda både till vardagen men även för finare tillfällen. För alla kvinnor som uppskattar elegant och sofistikerad stil är detta smycken som garanterat kommer att tilltala. Vi på Safira är väldigt glada över att vara återförsäljare till Edblad. Det svenska smyckesföretaget grundades 2006 av paret Hans och Christine Edblad, ett par med stor passion för design och smyckestillverkning. Samtidigt som inspirationen flödar är paret väldigt måna om sin omgivning och miljön. Många av smyckekollektionerna görs i förmån till olika hjälporganisationer. Ofta stödjer företaget både utsatta barn och olika miljöorganisationer. För dig som gillar vackra stål-, guld- och silversmycken av hög kvalitet, kan vi varmt rekommendera Edblad. Du kommer förmodligen att fastna för flera smycken och fördelen är att du utan problem kan matcha flera av dessa halsband och bära dem tillsammans. Om du letar efter presenter, julklappar eller morsdagspresenter, har vi något för alla tillfällen. Kolla igenom vårt breda sortiment av Edblad halsband och klicka hem dina favoriter redan idag! Många av våra smycken går att gravera, ett tips när du vill ge bort något mer unikt och personligt.

  En romantisk present

  Romantiska presenter är kanske de bästa presenterna! Det är nästan lika roligt att få överraska sin partner med något riktigt genomtänkt och fint, som det är att själv få bli överraskad. Edblad halsband finns i olika prisklasser, här kan du även välja bland olika design, exempelvis guldpläterat stål eller silverhalsband. Stål är faktiskt ett väldigt populärt material till just halsband och andra smycken tack vare metallens smarta egenskaper.

  Smycken är ju ändå något vi bär varje dag, ibland när vi tränar, ibland när vi duschar. För att smyckena inte ska rosta eller gå sönder och få fula repor, är stål otroligt användbart. Det hårda materialet är mycket korrosionsbeständigt och även väldigt vackert i sin naturliga form. För dig som vill överraska din partner med en riktigt fin gåva kan ett äkta Edblad halsband vara det du söker. Här kan du säkert hitta något som passar din partners personliga stil. Vi erbjuder både stilrena och enkla halsband i guldplätering, men även mer dekorativa varianter med hängen i form av fjärilar, eller halsband prydda med glittrande zirconiastenar. Du kan även hitta väldigt mångsidiga smycken, kolla exempelvis in de vackra halsbanden i guldpläterat stål, dessa har den ena sidan borstad och den andra blank – perfekt när hon vill variera stilen. En romantisk present kan ges bort på alla hjärtans dag, som morgongåva den första dagen som gifta eller kanske i bröllopspresent? Det är givetvis helt okej att överraska sin älskling vilken dag på året som helst, det måste inte vara en högtid.

  Together1heart

  Beställ vackra Edblad halsband samtidigt som du gör något riktigt fint för kvinnor. Under hela 2017 kommer Edblad att samarbeta med den viktiga hjälporganisationen Together1heart för Helping Hand. Organisationen finns för att på ett långsiktigt sätt kunna förebygga att unga kvinnor blir sexuellt utnyttjade, utsätta för våld, misshandel, våldtäkt och kontraktslaveri. Edblad har därav tagit fram en särskild kollektion med smycken – Together. Här kan du hitta både vackra halsband, örhängen och armband. Alla tre smyckestyper matchar med varandra och kan med fördel köpas som ett fint sätt, kanske som en fin gåva? För varje smycke som du köper från serien Together, skänker Edblad 50 kronor till hjälporganisationer som kan fortsätta sitt viktiga arbete. Oavsett vilka smycken du bestämmer dig för från Edblad är vi på Safira säkra på att du kommer att bli nöjd. Dessa smycken har hög kvalitet och en originell design som passar många stilar. Smyckena förstärker din egen stil och kan användas till festkläder eller till vardags.