×

Default welcome msg!

  Örhängen

  Visar 20 av 146 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Edblad Örhänge Hoops Steel Small

   149 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Örhänge Marie Studs Large Steel

   Sale Price: 125 kr

   Rek. pris 249 kr

   Nyhet REA 50%
  • Edblad Reflection Earrings

   299 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Örhänge Nova Cz Studs Rose Gold

   Sale Price: 200 kr

   Rek. pris 399 kr

   Nyhet REA 50%
  • Edblad Örhänge Pebble Long Steel

   Sale Price: 269 kr

   Rek. pris 449 kr

   Nyhet REA 40%
  • Edblad Örhänge Pebble Gold

   Sale Price: 209 kr

   Rek. pris 349 kr

   Nyhet REA 40%
  • Edblad Estelle Studs Silvery Steel

   299 kr

   Nyhet Kampanj
  • One Studs Venice Gold

   249 kr

   Nyhet Kampanj
  • Me Mini Studs Steel

   199 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Örhänge Nova Cz Studs Gold

   Sale Price: 200 kr

   Rek. pris 399 kr

   Nyhet REA 50%
  • Fairy Earrings Gold

   Sale Price: 350 kr

   Rek. pris 499 kr

   Nyhet REA 30%
  • Me Mini Studs Gold

   199 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Örhänge Glow Heart Studs Gold

   349 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Örhänge Aqua Olive

   Sale Price: 350 kr

   Rek. pris 499 kr

   Nyhet REA 30%
  • Edblad Örhänge Pebble Long Gold

   Sale Price: 269 kr

   Rek. pris 449 kr

   Nyhet REA 40%
  • Confetti Studs Steel

   149 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Örhänge Aqua Rose Gold

   Sale Price: 299 kr

   Rek. pris 499 kr

   Nyhet REA 40%
  • Edblad Örhänge Crinkle Studs Matt Steel

   Sale Price: 175 kr

   Rek. pris 249 kr

   Nyhet REA 30%
  • Edblad Estelle Studs Rose Steel

   Sale Price: 210 kr

   Rek. pris 299 kr

   Nyhet REA 30%
  • Me Mini Earrings Steel

   249 kr

   Nyhet Kampanj

  Visar 20 av 146 produkter

  Sort By:

  Produkter per sida:

  Edblad örhängen om du gillar stilrena smycken

  Örhängen är fantastiska smycken som genast förhöjer en outfit! Här kan du välja bland ett varierat och väl utvalt sortiment av stilrena och moderna Edblad örhängen. Edblad är ett svenskt varumärke som grundades av paret Hans och Cathrine Edblad. Med bas i den svenska skärgården är det enkelt att förstå vart stora delar av inspirationen kommer från. Framför dig kan du hitta fantastiska örhängen i en modern och skandinavisk formgivning. Edblad använder ofta stål som smyckesmaterial, ett väldigt praktiskt material som är både hållbart och vackert. För dig som gillar smycken med en tvist kan du garanterat hitta något bra i vårt sortiment. Vi på Safira erbjuder både guld- och silverpläterade stålörhängen i olika modell och dessutom kan du välja bland zirconiaprydda örhängen, otroligt vackert. Dessa örhängen kan du använda till finare tillfällen eller när du helt enkelt vill glittra och skina lite extra mycket!

  Stål – ett perfekt smyckesmaterial

  Guld och silver i alla ära, men det är något särskilt med stål. Vid första tanke brukar stål få oss att tänka "hårt, beständigt, kraftfullt" och det stämmer bra. Metallen är oerhört hård, ett stort plus för just smycken eftersom stålsmycken inte repas på samma sätt som guld (som faktiskt är ett väldigt mjukt material). Dessutom är det stål som Edblad använder dessutom otroligt korrosionsbeständigt, det vill säga att stålet inte rostar. Hållbarheten i örhängen i stål är såklart att du både kan bada och duscha med dem, du kan bära dem år efter år och fortfarande njuta av en vacker design och ett fint utseende även efter lång tid. Du har väl inte missat att vi på Safira även erbjuder snygga stålarmband? Dessa kan du bli riktigt snygga att matcha tillsammans med Edblad örhängen. Edblad har verkligen gjort sig kända, både i Sverige men även ute i världen. Sedan 2006 har paret lyckats ta sig till ett tiotal länder och har idag cirka 600 återförsäljare.

  För dig som också sätter höga krav på kvalitet och som uppskattar en tidlös design, kan vi varmt rekommendera Edblad örhängen. Unna dig själv ett par eller ge bort som present! Matcha gärna med Edblads andra smycken. Hos oss på Safira kan du bland annat hitta både snygga armband, halsband och herrsmycken.

  Stift och ringar

  Örhängen är en smyckestyp som funnits hur länge som helst och som aldrig slutar att förvåna! Ständigt tillverkas det nya spännande designer och olika material används. Kanske har du en viss favorittyp när det kommer till örhängen? En del gillar stora chandlierörhängen medan andra föredrar mer diskreta stiftörhängen. Kanske gillar du snygga och mindre ringar? Edblad örhängen finns i flera olika varianter. Här hittar du både stora stålringar, prydda med dekorativa zirconiastenar. Du kan även beställa vackra stiftörhängen med glittrande stenar och både i rent stål, guld- eller silverpläterat utförande. Eftersom stål är ett förhållandevis billigt smyckesmaterial, trots sina goda egenskaper, har du alla möjligheter att göra ett riktigt kap! Överraska din partner med ett par vackra Edblad örhängen mitt i veckan! Du behöver inte spara ihop någon förmögenhet för att visa en fin gest mitt i veckan! Placera örhängena i en vacker presentask och överlämna gåvan över en fin middag. Hon kommer garanterat att bli överraskad och glad! Det går inte att få för många örhängen, det är kul att kunna variera sig, byta och matcha smyckena till olika kläder och tillfällen.

  Matcha!

  En stor fördel med att köpa snygga Edblad örhängen är att du enkelt kan hitta matchande smycken från samma varumärke. Edblad tillverkar nämligen de flesta av sina smycken i just stål och många andra smycken som halsband eller armband matchar perfekt med örhängen som du hittar här. Satsa på ett matchande set av örhängen, halsband och armband och skapa en röd tråd i din outfit! Att ge bort ett helt smyckes-set är även en väldigt fin present som garanterat kommer att uppskattas.