×

Default welcome msg!

  Ringar

  Visar 20 av 64 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Edblad Crinkle Ring Matt Steel

   249 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad, Josefin Ring Double Steel

   499 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad, Dandelion Ring Steel

   399 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad, Josefin Ring Double Gold

   499 kr

   Nyhet Kampanj
  • Crown Ring Gold Black

   199 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad, Josefin Ring Double Rose Gold

   499 kr

   Nyhet Kampanj
  • Gala Ring Steel

   249 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Whisper Ring Steel

   299 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad, Dandelion Ring Rose Gold

   399 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Kate Ring Steel

   349 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Ring Line Black/Steel

   249 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Pebble Mini Ring Gold

   249 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad, Vendela Ring Steel

   449 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Perla Mini Ring Pearl Gold

   199 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Whisper Ring Gold

   299 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Marion Ring Steel

   349 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad, Glow Ring Rose Gold

   399 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Kate Ring Gold

   349 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Nora Ring Steel

   349 kr

   Nyhet Kampanj
  • Edblad Me Ring Steel

   349 kr

   Nyhet Kampanj

  Visar 20 av 64 produkter

  Sort By:

  Produkter per sida:

  Edblad ringar – smycken i en elegant formgivning

  Det är lätt att se att Edblad kan skandinavisk design. Den otroligt smakfulla och stilrena formgivningen passar de flesta. Du kan bära ringarna på jobbet till en snygg kostymbyxa, vit skjorta och ett rött läppstift. Till festens klänning passar ringarna från Edblad precis lika bra. Även om formgivningen i ringarna går i samma stil, det vill säga stilrent, minimalistiskt, modernt och skandinaviskt, passar de ändå perfekt till livets olika tillfällen. Snyggast blir det om du matchar en ring tillsammans med ett vackert armband från Edblad. Vi på Safira har många olika smycken från det populära och svenska varumärket. Du kan bland annat köpa både halsband, ringar, örhängen och snygga herrsmycken – perfekt när du letar efter presenter!

  Stål som andas exklusivitet och lyx

  Att Edblad använder sig mycket av stål råder det inga frågor om. Stål har oändligt många smarta egenskaper och är ett väldigt praktiskt smyckesmaterial. Eftersom stål är betydligt billigare än exempelvis guld- eller silver, är det betydligt mycket mer prisvärt att köpa en stålring. Samtidigt är stål väldigt vackert och kan på många sätt kännas minst lika exklusivt och lyxigt som guld och silver. Edblad ringar i stål finns i flera färger – naturligt stålfärgat, guld- roséguld- och silverpläterat stål samt svart stål. Kolla gärna in kombinationen av svart stål och guld, en otroligt lyxig och fräck design! Stål är ett material som de flesta gillar, oavsett kön. För att mjuka upp den hårda karaktären som stål har använder sig Edblad av fina zirconiastenar. Dessa ger verkligen ett lyxigt och vackert intryck till ringarna.

  För ett speciellt tillfälle

  Börjar din och din partners årsdag att närma sig? Eller vill du bara överraska henne med ett romantiskt smycke?

  Edblad ringar är något som känns lite lyxigare och elegantare, något som med fördel kan ges bort som bröllopsgåva, på alla hjärtans dag eller kanske på födelsedagen. Här kan du säkerligen hitta en ring som tilltalar din partners personliga stil. Gillar hon glittrande stenar? Eller föredrar hon något mer stilrent? Vi erbjuder Edblad ringar med både glimrande zirconiastenar men även snygga stålringar utan sten. Hade du tänkt dig något riktigt högtidligt och lyxigt? Även om zirconiastenar har en fantastisk karaktär och ett magiskt glitter, kan de såklart inte mäta sig fullt ut med äkta diamanter. Om du vill ge bort en fantastisk gåva har vi på Safira även ett stort utbud av ringar med äkta diamanter. Kanske kan dessa passa som en förlovningsring? När du vill ge bort en vackrare present som Edblad ringar, vill du såklart överlämna presenten i en vacker ask. Kolla gärna in vårt sortiment av presentaskar, du hittar dem under "Övriga smycken". Här kan du hitta mindre och större askar samt vackra presentförpackningar för just ringar. Beställ allt samtidigt så har du garanterat både ring och ask imorgon.

  När du vill ha mångsidiga smycken

  Vad vi gillar för smycken skiljer sig rejält från person till person. En del människor gillar att variera sig ständigt och byter gärna smycken varje dag för att variera stilen. Andra personer vill hellre satsa på några få smycken som fungerar till allt. Edblad ringar är något som med fördel bärs till alla olika tillfällen – oavsett outfit. För dig som vill unna dig en vacker ring kan du garanterat hitta något som passar. Bland guld- och silverfärgat stål till kontrastrika ringar i svart stål med en urfasad guldlinje, finns här något för alla. Kombinera med armband i läder för att sudda ut kanter och istället våga mixa olika material och färger. När du vill handla till de bästa priserna, på ett tryggt sätt och dessutom få din beställning snabbt, har du hittat rätt. Safira har Sveriges lägsta prisgaranti, detta betyder att du alltid handlar till det bästa priset hos oss. Med leveranser på 1 arbetsdag behöver du inte känna dig stressad!