×

Default welcome msg!

  Efter mer än 20 år i smyckesbranschen valde Åsa Ingnell att lansera sitt eget märke - Ingnell Jewellery. Ingnell Jewellery representerar lite citychict och en blandning mellan klassiskt och tufft.

  Kombinationsmöjligheterna är många och gör att du lätt kan skapa din personliga stil med Ingnell Jewellery. Ingnell Jewellery erbjuder en sober elegans och tidlös design blandat med säsongens trender.

  Visar 2 av 2 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Ingnell Ring Sara Steel/Black

   Sale Price: 229 kr

   Rek. pris 449 kr

   Nyhet Kampanj
  • Ingnell Armring Petra Rosé Small

   Sale Price: 299 kr

   Rek. pris 599 kr

   Nyhet Kampanj

  Efter mer än 20 år i smyckesbranschen valde Åsa Ingnell att lansera sitt eget märke - Ingnell Jewellery. Ingnell Jewellery representerar lite citychict och en blandning mellan klassiskt och tufft.

  Kombinationsmöjligheterna är många och gör att du lätt kan skapa din personliga stil med Ingnell Jewellery. Ingnell Jewellery erbjuder en sober elegans och tidlös design blandat med säsongens trender.

  Ingnell Jewellery har många trendiga smycken

  Ingnell Jewellery är ett svenskt varumärke som grundades av Åsa Ingnell. Alla smycken från Ingnell Jewellery är gjorda av rostfritt stål. Det är ett funktionell och praktiskt material som dessutom ger goda möjligheter för designern att skapa kreativa smycken. Stål har förövrigt också många andra fördelar, bland annat kan nickelallergiker använda dessa smycken utan problem. Åsa har verkligen utnyttjat stålets potential genom att designa smycken som genomsyras av tidlös design och elegans. Hon har helt enkelt skapat smycken som hon själv skulle kunna tänka sig att bära, och det märks att Åsa har bra smak.

  Ett stort utbud med smycken från svensk designer

  Vi på Safira erbjuder armband, halsband, ringar och örhängen från Ingnell Jewellery. Du kan med andra ord hitta flera olika typer av smycken här hos oss från den svenska designern. Alla smycken har vacker design med fina detaljer. Även om alla smycken är gjorda av rostfritt stål är de oftast pläterade också med roséguld, vanligt guld eller silver, något som ger dessa smycken olika utseenden. De känns lyxiga och eleganta och de kostar dessutom nästan alltid under tusenlappen! Mixa och matcha smycken från Ingnell Jewellery redan idag.

  Många vackra armband från Ingnell Jewellery

  När det kommer till armbanden som Åsa Ingnell har designat handlar det nästan alltid om vackra kedjor med ett eller flera fina detaljsmycken eller en maffig berlock. Ibland kan det även vara fina armringar som har tuffa detaljer. Många av armbanden har glittrande stenar. Detta är Cubic Zircon, en artificiell diamant som gnistrar lika fint som en naturlig diamant men som bara kostar en bråkdel av priset. Om du gillar dessa armband kommer du säkerligen att tycka om våra andra armband också, vi har samlat ett stort utbud av armband från alla möjliga varumärken.

  Eleganta halsband från Ingnell Jewellery

  Om armbanden är detaljrika så kan man nästan säga att halsbanden är motsatsen, avskalade och stilrena. Många av halsbanden består av enkla kedjor med vackra och minimalistiska hängen. Ibland överraskar Åsa genom att introducera ett halsband med grövre kedja och större hänge än vanligt. Oavsett vilket av alla hennes halsband du väljer så är vi övertygade om att du kommer att älska det. Vi har samlat alla Ingnell Jewellery halsband här.

  Ringar med stil

  Den tredje kategorin av smycken från Åsa Ingnell som vi har samlat är hennes ringar. De är gjorda av rostfritt stål, vilket är nickelsäkert, och en del har även en guld- eller roséguldplätering. De flesta ringar är tjocka och de har i vissa fall även ett par rader med vackra stenar (Cubic Zircon). Det är stilsäkra ringar som helt enkelt passar alla tillfällen. Välj en eller flera vackra ringar som du tycker om från vårt stora utbud av ringar från Ingnell Jewellery. Om du vill hitta fler ringar i samma prisklass kan du alltid kolla in våra andra stålringar också. Vi har trots allt ett stort utbud av stålringar från många andra varumärken.

  Örhängen i sann Åsa Ingnell design

  Den sista kategorin av smycken från Åsa Ingnell är hennes örhängen. Här har hon lyckats väl med att fortsätta i samma stil som tidigare, något som gör det möjligt för dig att hitta matchande smycken som känns enhetliga. Åsa blandar både stilrent och detaljerat, ibland med roséguldpläterad metall och ibland med stålets rena och blanka utseende. Det känns alltid snygg och fräscht. Många av hennes örhängen kan du även matcha med våra andra smycken, kanske ett halsband som går i en liknande stil. Du kan hitta vårt utbud av örhängen från Åsa Ingnell genom att klicka här. Oavsett vilka smycken du beställer är det bra att komma ihåg att vi bjuder på frakten om du köper för 1 000 kronor. Har vi alla smycken inne på lagret kommer det dessutom bara ta en leveransdag, sedan är allt redo att hämtas ut.