×

Default welcome msg!


  Stockholmsbaserade Isabel Lennse har designat smycken sedan 2007 men släppte sin första kollektion under sitt eget namn 2012. Med sitt rena formspråk och sin passion för ädla metallar skapar hon tidlösa och moderiktiga smycken i guld, silver och diamanter. Smyckena från ISABEL LENNSE är hållbara, både i design och i kvalitet.

  Visar 2 av 2 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Isabel Lennse Tunn Mönstrad Ring 925 Sterling Silver

   Sale Price: 150 kr

   Rek. pris 499 kr

   Nyhet Black Week
  • Isabel Lennse Armring Mönstrad 925 Sterling Silver

   Sale Price: 450 kr

   Rek. pris 1 499 kr

   Nyhet Black Week

  Stockholmsbaserade Isabel Lennse har designat smycken sedan 2007 men släppte sin första kollektion under sitt eget namn 2012. Med sitt rena formspråk och sin passion för ädla metallar skapar hon tidlösa och moderiktiga smycken i guld, silver och diamanter. Smyckena från ISABEL LENNSE är hållbara, både i design och i kvalitet.

  Isabel Lennse skapar stilrena och eleganta smycken

  Svenska Isabel Lennse har designat smycken sedan 2007 men det dröjde tills 2012 innan hon släppte sin första kollektion tillsammans med designern Caroline Andell. Tillsammans har de också skapat LASTHLM. Redan från början satte hon ribban högt och tanken var att skapa grunden till ett nordiskt smyckeshus, något hon är på god väg att göra. Varumärket Isabel Lennse består av smycken som hon har designat själv. Vi på Safira har samlat flera typer av smycken från Isabel Lennse. Du kan välja mellan hennes armband, halsband, ringar eller örhängen. De flesta smycken vi har samlat från hennes varumärke är gjorda av sterlingsilver och i vissa fall av guld.

  Smycken i sterlingsilver och guld

  När man tillverkar smycken med silver så handlar det nästan uteslutande om sterlingsilver, en legering som består till 92,5 % av silver och resterande delar av andra metaller. Isabel har verkligen tagit tillvara metallens vackra glans och egenskaper, bland annat genom att skapa smycken som känns enkla men samtidigt eleganta. De är helt enkelt stilrena och passar utmärkt till alla typer av klädstilar. Förutom just sterlingsilver har vi även samlat smycken i 14 karats guld

  Stilrena armband från Isabel Lennse

  Vi på Safira har valt ut ett antal smycken som vi tycker extra mycket om. Bland dessa har vi Isabels vackra armband. Majoriteten av dessa består av enkla kedjor med ett hänge. Några av de armband vi har tagit in är armringar i samma rena formspråk som alla hennes andra smycken ur samma serie. Du kan med fördel matcha dessa ljusa armband med en ljus outfit eller skapa kontrast med något mörkt. Du hittar armbanden här på vår hemsida.

  Halsband, ringar och örhängen med elegant design

  Halsbanden från Isabel Lennse fortsätter i samma stil. Du hittar enkla och stilrena kedjor och den här gången lite större hängen, bland annat hennes klassiska cirkel i skruvad design. Just den skruvade designen återkommer ofta i hennes formspråk, du kan bland annat hitta den hos hennes ringar och hennes örhängen. På många sätt har den blivit som ett signum för Isabel Lennse. Det ska bli spännande att se om den återkommer i framtida kollektioner.

  Vi ger dig alltid riktigt bra priser

  Oavsett om du bestämmer dig för att köpa ett Isabel Lennse smycke eller något av våra andra smycken kan du räkna med att få ett bra pris från oss på Safira. Vår prisgaranti säkerställer detta. Skulle du till exempel hitta ett smycke från Isabel Lennse hos en annan svensk aktör för ett bättre pris än hos oss kommer vi att matcha priset. Du kan läsa mer om vad som gäller för vår prisgaranti här på vår hemsida. Det är bra att komma ihåg att prisgaranti även gäller upp till 14 dagar efter ett slutköp. Som om inte det vore nog kommer du alltid att få snabb leverans när du handlar hos oss. Så länge vi har varan i vårt lager tar det inte mer än en leveransdag, sen har du smycket i handen. Om du handlar för mer än tusenlappen hos oss så bjuder vi även på frakten.

  Perfekta att ge bort som presenter

  Tack vare den stilrena elegansen och enkelheten hos våra utvalda Isabel Lennse smycken passar de utmärkt att ge bort som gåvor. Letar du efter en doppresent eller en examenspresent? En ring eller ett halsband från Isabel Lennse är en uppskattad present som dessutom går att bära till alla möjliga klädstilar. Om du vill hitta fler smycken som passar till just speciella tillfällen kan du kolla in vår underkategori. Här har vi samlat smycken som vi på Safira anser passar utmärkt för alla möjliga ögonblick i livet, från dopet och studenten till julafton, alla hjärtans dag, mors- eller fars dag och många andra speciella dagar. Beställ dina smycken från oss redan idag!