×

Default welcome msg!

  Våren 2009 startade Lovisa Wester företaget Sahara Silversmycken AB med idén om att tillverka och sälja smycken i 925 sterlingsilver med en hållbar design. De stilrena och vackra smyckena designas av Lovisa Wester som har filosofin att man ska kunna använda ett smycke från Sahara resten av sitt liv, både i fråga om kvalitet och tidlös design.

  Visar 2 av 2 produkter

  Sortera efter:

  Produkter per sida:

  • Sahara Silver Ronja Ring

   Sale Price: 298 kr

   Rek. pris 598 kr

   Nyhet Kampanj
  • Sahara Silver Della Ring

   Sale Price: 329 kr

   Rek. pris 649 kr

   Nyhet Kampanj

  Våren 2009 startade Lovisa Wester företaget Sahara Silversmycken AB med idén om att tillverka och sälja smycken i 925 sterlingsilver med en hållbar design. De stilrena och vackra smyckena designas av Lovisa Wester som har filosofin att man ska kunna använda ett smycke från Sahara resten av sitt liv, både i fråga om kvalitet och tidlös design.

  Sahara Silver – tidlösa smycken i äkta silver

  Finns det något vackrare än lysande klart silver? Sahara Silver är ett omtyckt svenskt varumärke som satsat helhjärtat på att tillverka just silversmycken av hög kvalitet. Framför dig väntar enbart smycken i 925 sterlingsilver, fint och äkta silver med andra ord. Men förutom det gedigna materialet finns här även en utsökt design, en design du kan bära genom hela livet. Få inspiration bland vackra ringar, tjusiga armband och fina halsband, och hitta dina favoriter! Sahara Silver är kända för sin stilrena och tidlösa design och du kan enkelt matcha deras ringar med vackra silverarmband. Sahara Silver erbjuder något för alla smaker, oavsett om du gillar minimalistisk stilrenhet eller föredrar ett smycke som förmedlar ett budskap och bär en fin symbolik. Om du letar efter fina presenter kan du garanterat hitta något passande från Sahara Silver. Här finns både fina ringar med hjärtan och dekorativa stjärnor. Överraska din partner med något fint på alla hjärtans dag! Eller varför inte skämma bort dig själv för en gångs skull? Att komma ihåg att ge sig själv vackra smycken är det få som gör. Nu har du alla möjligheter att ge dig själv ett vackert och hållbart silversmycke att bära genom hela livet.

  Hållbar design

  Sahara Silver grundades av Lovisa Wester år 2009 med en vision om att skapa hållbara silversmycken i tidlös design. Den smakfulla formgivningen har hon verkligen lyckats med. Här finns fantastiska smycken som du kan använda varje dag, för resten av ditt liv. Dessa underbara ringar med små söta detaljer, eller moderna armband i stilrent utförande, kan du använda till både vardagliga och festliga sammanhang.

  Kanske letar du efter ett smycke som kan piffa upp din outfit och ge dig det där lilla extra mitt i veckan. Då har du hittat rätt. Smycken från Sahara Silver passar utmärkt för alla kvinnor, oavsett ålder, oavsett stil. Dessutom behöver du inte lägga en förmögenhet på att köpa kvalitativa smycken i äkta silver. Kolla igenom hela vårt utbud – här hittar du flera smycken till reducerade priser! För ännu fler reafynd, ta en titt i vår Outlet. Här samlar vi ständigt prissänkta varor som håller hög kvalitet och har snygg design.

  Vackra symboler – visa din uppskattning

  Något vi verkligen gillar med Sahara Silver är att smyckena känns moderna och stilrena samtidigt som de har något unikt över sig, en personlighet. Du kan hitta vackra ringar med små detaljer i form av olika symboler. Dessa symboler kan vara allt från söta små hjärtan till vackra stjärnor. Med dessa symboler kan du visa din uppskattning. Ett hjärta kan symbolisera kärlek och är alltså perfekt att ge bort till din partner på alla hjärtans dag. Ett smycke med en liten stjärna kan du ge bort till en vän för att visa din uppskattning. Det blir lite som uttrycket "Du är min stjärna". I vårt utbud av Sahara Silver smycken kan du även hitta dekorativa ringar med små blad, smycken med fjärilar och cirklar. Dessa symboler har också fina betydelser om du väljer att lyssna. En fjäril står för pånyttfödelse och en cirkel kan symbolisera trygghet och att hålla något säkert. Vill du ge bort något väldigt personligt för just dig? Vi på Safira erbjuder ett stort utbud av vackra gravyrsmycken. Med dessa smycken kan du säga ditt hjärtas mening och överraska en vän, en förälder, din partner eller ditt syskon. Vi erbjuder allt från armband till halsband och ringar. Du kan även få personlig gravyr på andra saker, exempelvis klockor. Det är roligt med gravyr eftersom du både kan skriva en enkel grattishälsning men också ett hemligt citat som bara du och din partner förstår. Eller kanske ett betydelsefullt datum? Du kan säkert hitta på något som passar.